Politica momentului.

317 0
Temele principale ale politicii social-democrate în perioada care urmează sunt bugetul național și pachetul social pentru anul viitor.
Efortul nostru politic se îndreaptă acum spre asigurarea cu resurse financiare a întregii societăți românești și spre protejarea categoriilor sociale care au nevoie de sprijin pentru a trece prin crizele momentului. Punerea în siguranță a funcționării tuturor domeniilor de activitate în plan național și asigurarea cu resurse a celor care au nevoie de sprijin sunt cei doi poli de interes ai politicii social-democrate românești.
Particip la acest proiect politic din poziția de deputat de Vâlcea în Parlamentul României susținând prin votul meu concret și prin inițiativele mele legislative munca tuturor colegilor mei, desfășurată atât în plan local cât și în plan național.
M-am văzut cu multă lume în ultima vreme. Speranțele celor mai mulți se îndreaptă către cei care au soluții pentru problemele administrative și pentru problemele umane din România. Multe lucrări pe șantierele din localitățile rurale s-au oprit din cauza finanțărilor insuficiente sau întrerupte/amânate din diverse motive. Speranțele celor care administrează aceste localități sunt de fluidizare a operațiunilor financiare și de o mai consistentă prezență a proiectelor lor în viitorul buget național. În același timp, oamenii, în general, privesc cu îngrijorare spre momentul în care cheltuielile familiei lor vor fi depășite de prețurile de neoprit ale energiei și ale bunurilor de strictă necesitate. Politica de protejare a populației vulnerabile în fața acestui pericol, formulată și aplicată de noi încă de la începutul acestui an, trebuie să meargă mai departe sub forma unui pachet de sprijin cât mai acoperitor pentru categoriile care nu pot face față creșterii prețurilor la produsele de strictă necesitate.
Liderii naționali ai Partidului Social Democrat vorbesc astăzi cu prioritate despre proiectarea în timp util a bugetului pentru anul viitor și despre un pachet de măsuri sociale care să sprijine în mod specific categoriile de oameni care au nevoie de acest suport. Politica momentului este despre soluțiile la marile probleme care îi frământă pe cei mai mulți dintre noi.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *