Dorian Popa, al doilea prezentator confirmat al Romanian Music Awards

358 0

După ce zilele trecute Theo Rose a postat pe contul de Instagram marea veste, că va fi prezentatoarea Romanian Music Awards, acum și Dorian Popa confirmă anunțul.

„Am deosebita plăcere să te anunț că pe 22 septembrie voi prezenta Romanian Music Awards, alături de Theo Rose! Nu lipsi de la cel mai tare show muzical din România!” transmite Dorian Popa pe Social Media.

Artistul va urca pe scenă alături de Theo Rose, care a confirmat prima invitația de a modera show-ul ce se va ține la Râmnicu Vâlcea.

„Anul acesta se organizează din nou Romanian Music Awards, la Râmnicu Vâlcea, și am onoarea să îl prezint chiar. Vă aștept acolo, o să ne bucurăm tare, o sa fie un concert imens cu toți artiștii României! Abia aștept!”, spune Theo Rose.

Cei doi vor deschide ediția a XIV-a a galei de premiere și vor găzdui spectacolul cu peste 30 de cântăreți și numeroase momente artistice create special pentru această ocazie.

Vedetele se află și pe lista nominalizărilor pentru premiile din acest an. Fanii îi pot vota atât pe cei doi, cât și pe restul artiștilor preferați online, printr-un simplu click pe https://romanianmusicawards.com/

 

Romanian Music Awards ajunge la cea de-a XIV-a ediție și va avea loc la Râmnicu Vâlcea, pe 22 septembrie, în Centrul Civic, începând cu ora 19.00.

Parteneri oficiali: Pepsi | Tik Tok | Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

Parteneri media: MUSIC CHANNEL, UTV, BALKANIKA MUSIC TELEVISION, DIGI 24, PRO FM, DIGI FM.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *