În perioada 08-11.09.2022 la Pardubice în Cehia a avut loc Campionatul Mondial de Karate Shotokan Wsf, la care au participat aproximativ 1.000 de sportivi din 32 de țări.

719 0
Din lotul național au făcut parte și câțiva sportivi legitimati la C.S. CHIMIA Rm.Vâlcea, pregătiți de Antrenorul Emerit – Paul Dinu, care au obținut rezultate excelente, astfel:
ANDREEA RALUCA BÎLĂ – Medalie de Aur și titlul de Campioană Mondială de seniori;
SILVIU GHIȚĂ – Medalie de Aur și titlul de Campion Mondial de seniori;
DANIELA FLOAREA – Medalie de Aur și titlul de Campioană Mondială la juniori;
ȘTEFAN GHINEA – Medalie de Aur și titlul de Campion Mondial la cadeti;
ANDI ȘTIFU – Medalie de Argint și titlul de Vicecampion Mondial la seniori;
ȘTEFANIA PĂUN – Medalie de Argint și titlul de Vicecampioană Mondială de juniori;
BOGDAN MURGEA – Medalie de Bronz la seniori;
NICOLAE STANCIU – Locul VII la seniori;
PAUL DINU – Medalie de Bronz la seniori.
Din lotul național a mai făcut parte și sportiva NICOLETA POPESCU,  care a obținut Medalia de Argint și titlul de Vicecampioană Mondială la juniori, sportivă legitimată la ACS SEN SPORT RM.VÂLCEA, pregătită de antrenorul Silviu Ghiță la Brezoi.
Țin să îi felicit pe toți sportivii noștri pentru excelentele rezultatele obținute, pentru ROMÂNIA și pentru VÂLCEA și să le urez mult succes în continuare. Vreau să mulțumesc Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și în special domnului primar Mircia Gutău, pentru ajutorul oferit în timpul pregătirii la Sala Sporturilor. Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc SCM Râmnicu Vâlcea, Federației Române de Karate, D.J.S.Vâlcea, C.S.Chimia Râmnicu Vâlcea, în special doamnei director, prof. Alexandrescu Lelioara și părinților.

Articole asemănătoare

Ultima zi de concurs la Raszyn

Postat de - 24 august, 2022 0
FacebookTwitter #FRHaltere 𝟮𝟬𝟮𝟮 𝗘𝗪𝗙 𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 & 𝗨𝟭𝟱 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀𝗵𝗶𝗽𝘀 – 𝗥𝗮𝘀𝘇𝘆𝗻 𝗣𝗢𝗟 Ultima zi de concurs la Raszyn Mihaela BUSE, CS…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *