Președintele AUR, George Simion, se întoarce la Valcea

556 0

DRAGI ACTIVIȘTI AUR , LOCUITORI AI JUDEȚULUI VÂLCEA !
Este un semnal pozitiv că , la Mitingul de Duminică , 9 Octombrie 2022 , orele 14,00 , din fața Prefecturii Vâlcea , participă liderul George Simion !
Acest gest denotă că Președintele AUR , apreciază toți membrii , precum și conducerea județeană a partidului , care se implică activ în toate acțiunile întreprinse pentru a conștientiza locuitorii județului nostru , de activitățile îndreptate împotriva oamenilor , de către gruparea infractoare a coaliției PSD – PNL – UDMR !
VĂ RUGĂM SĂ NU VĂ FIE FRICĂ , SISTEMUL ORICUM PICĂ !
Este chiar și dorința lui Dumnezeu , care ține cu românii și cu ROMÂNIA !
Și nu în ultimul rând , liderul George Simion vine la Vâlcea , în semn de solidaritate cu cei 400 de angajați de la OLTCHIM , care urmează a fi disponibilizați !
Să fim solidari și să manifestăm și contra creșterii prețurilor la facturi , energie , alimente și utilități , acum , în pragul iernii , care se anunță a fi deosebit de grea !
Studenți , elevi , pensionari , salariați !
Veniți în număr cât mai mare , UNIREA FACE PUTEREA ȘI NUMAI UNIȚI VOM ÎNVINGE ACEST SISTEM AL CIOCOILOR !
JOS HOȚII ȘI TRĂDĂTORII MALEFICEI COALIȚII PSD-PNL-UDMR !
UNIREA FACE PUTEREA !

Articole asemănătoare

Consiliul Național PNL

Postat de - 28 septembrie, 2021 0
FacebookTwitterDuminică, 26 septembrie a avut loc la București Consiliul Național al Partidului Național Liberal în cadrul căruia cei aproape 2.000…

Uniți și suverani 

Postat de - 24 ianuarie, 2021 0
FacebookTwitterSărbătorim la 24 ianuarie un moment simbolic pentru unitatea românilor, alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al Valahiei, după…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *