Modelul rusesc, Sindromul Tătucului, “antivaxxeri” și anti restricții

768 0

De Marc Aureliu

 

Rusia multlăudată de catre naivii mioritici anti sistem, suferă crunt de Sindromul Tătucului.

Deh, nostalgii ceaușiste. Tătucul, este un rus pursânge, macho, Gigi Duru al Rusiei, salvatorul patriei, ce are grijă de amărâtul de rând. Cu pomeni.

De la Petru cel Mare , tot suferă bietul rus de rând. Ideologia de bază: noi suntem buricul universului, suntem apărătorii predestinați ai ortodoxiei, suntem un mare imperiu..

Pentru naivii care laudă modelul de succes Putin, dar nu s întreabă cât are rusul de rând salariul minim și de ce nu emigrează NIMENI în Rusia,  hai să analizam puțin.

În Rusia lui Putin ți se garantează dreptul la exprimare și protest. Dar nu ți se garantează ți faptul că vei mai trăi, sau că vei fi liber, după.

De obicei, ori te „arunci” de la etajul 11, ori ești cazat la Balena Albastră.

Rusia este o pseudo-democrație, bazată pe modelul imperial, condusă de o gașcă de oligarhi extrem versați, strânși toți în jurul Tătucului Putin, care s-a autoproclamat Țar și le-a garantat urmașilor funcții și averi, pe 7 vieți.

De fapt, putem vorbi despre modelul Putin in economie.

Ce a găsit Putin la preluarea puterii:

  1. O Rusie praf economic, cu o populație în zona disperării, cu cel mai mare consum de tărie din lume – 45% din populatie alcolică.
  2. Aproximativ 80 % din resursele naturale „privatizate” și o armată în degringoladă.
  3. Oligarhi proaspăt superîmbogățiți, pe modelul Iliescu.

Ce a făcut de fapt Putin:

  1. A activat toate serviciile și le-a resetat, după strategia Petru cel Mare.
  2. A strâns toti oligarhii și a stabilit strategia economică. Cine nu a acceptat, a murit, a fost arestat și condamnat. Și, mai ales, fără miliardele furate.
  3. A naționalizat tot și a reprivatizat după propria-i viziune.

Adică, fiece firma de stat importantă, are și acctionariat privat. Bineînteles, nu din popor – ce naivitate!, ci din randurile noilor oligarhi loiali noii puteri, noului Țar.

Populimea rusă și-a recăpătat pentru puțin timp pofta de viață, iluzia siguranta zilei de mâine, dar mai ales, sentimentul că sunt din nou Marea Putere.

  1. A lăsat comuniștii să zburde , dar controlat. A activat zona ultranaționalistă și ultraortodoxă, exact ce face și la noi, prin AUR.

Economia Rusiei, pentru naivii de serviciu e super ok. De fapt, poate intra oricând în colaps. Este o economie ce se bazează în proporție de 70% pe exportul de resurse, nu pe export de produs finit. Totul e o gogoașă.

Cu privire la vaccinare:

  1. Au creat propriul vaccin. Dumnezeu cu mila, cu privire la eficacitate, efecte adverse și altele. Și, ce să vezi, se pare că stau mai prost ca noi la capitolul vaccinare, deși la ei e obligatorie.

Tot curentul anti-vax ,ultra-naționalist & ultra-ortodox, este creația GRU & FSB, cu finanțare prin bănci austriece și elvetiene, folosind companii paravan.

Deci, voi, care preamăriți ceaușismul, urlați ca inconștienții să ieșim din UE, voi, care tot lăudați modelul rusesc, voi lăudați de fapt o dictatura mascată, cu un tătuc cu vise imperiale, care doar se folosește de propriul popor ultrasărăcit și, de papagali manipulabili.

De ce nu și-a vaccinat Putin toată populația? Pentru că, 85% din productia de Sputnik 5 pleaca la export, în țările unde alte variante de partid gen AUR au puterea.

Ce vor AUR? Nicidecum să nu vă vaccinați. Ci, să vă vaccinați cu Sputnik! Ca doamna Șoșoacă, cea care, în mod suspect, iese fără mască peste tot.

Acum sper ca ați înțeles cât de „patriot” este Țarul Putin. Care, se folosește de BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ, cu o influență uriașă asupra naivilor. Cum au făcut și PSD la noi, până ce membrii importanți au început să se îmbolnăvească și să moară de virus și atunci, au întors subit foaia.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *