Uniți pentru inițiativa mea legislativă.

471 0
Astăzi am fost la Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Oana Silvia Țoiu, președinte al Comisiei pentru tineret și sport din Camera Deputaților, vicepreședintele Vasile Cîtea și cu mine ne-am întâlnit cu domnul George Boroi, secretar general al Comitetului executiv al COSR. Scopul acestei întâlniri este întărire unității în jurul inițiativei legislative pe care am depus-o în urmă cu mai mult timp pentru susținerea intereselor sportivilor și antrenorilor români care obțin medalii la competițiile europene și internaționale.
Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, se apropia ziua votului pentru această inițiativă în Comisia pentru tineret și sport din Camera Deputaților, ultimul înaintea votului final din plen. Cu toții am dorit să știm opinia Comitetului Olimpic și Sportiv Român despre intenția noastră de a promova un sistem de recunoaștere a înaltei performanțe sportive printr-un suport financiar acordat de statul român celor care ating acest nivel de performanță. Oana Silvia Țoiu este unul dintre susținătorii necondiționați ai recompensării marilor succese obținute de tineri în competiții internaționale.
Discuția purtată cu secretarul general George Boroi a arătat că suntem cu toții, politicieni, sportivi și administratori ai sportului românesc, pe aceeași platformă de lucru. O întâlnire ca aceasta nu face decât să întărească argumentele în susținerea finală prin votul majorității membrilor din Comisia pentru tineret și sport din Camera Deputaților. Mulțumesc președintelui Oana Silvia Țoiu și secretarului general George Boroi și colegului meu Vasile Cîtea, vicepreședinte al Comisiei pentru tineret și sport pentru această discuție substanțială în sprijinul inițiativei legislative de a recompensa pe marii sportivi ai României și pe antrenorii lor.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *