Ziua Pompierilor din România

341 0

 La 13 Septembrie, anul acesta s-au împlinit 172 de ani de când compania de pompieri comandată de căpitanul Pavel Zăgănescu s-a ridicat, cu un curaj exemplar, împotriva trupelor turceşti venite să înăbuşe Revoluţia de la 1848.

Cu prilejul „Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România”, în data de 14.09.2020, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a desfășurat o festivitate militară în cinstea acestei zile importante. Totodată, a fost marcată şi sărbătorirea a 12 ani (26.09.2008) de la înfiinţarea Serviciul Mobil de Reanimare şi Descarcerare în judeţul Vâlcea (S.M.U.R.D.)

La ora 10.00, pe platoul inspectoratului s-a dat startul activităţilor omagiale în cadrul cărora s-a prezentat semnificaţia „Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România”, după aceea au fost transmise mesajele autorităţilor, au fost recompensate cadrele militare, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu,  cu înaintarea la gradul următor, înainte de termen, astfel: în gradul de colonel: Ionescu – Stancu Cătălin; în gradul de maior: Preduț Elena-Dorina; în gradul de căpitan: Nițu Bogdan; în gradul de plutonier adjutant: Țugulan Mihail-Adrian, Vasile Cătălin-Ionuț, Dincă Gheorghe-Ion, Nicolae Gigi, Nedelea Cătălin-Nicolae.

 Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Informare IPJ Vâlcea

Postat de - 20 martie, 2020 0
FacebookTwitterPERSOANE DISPĂRUTE, IDENTIFICATE DE POLIȚIȘTI La data de 18 martie a.c., ora 21:10, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Râmnicu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *