Momentele de relaxare la Shopping City Râmnicu Vâlcea îți aduc premii și oferte speciale

407 0

Râmnicu Vâlcea, 27 ianuarie 2023  În 2023, rezervă-ți clipe de relaxare pentru tine și pentru cei dragi! Astfel, la Shopping City Râmnicu Vâlcea poți mânca la restaurantul tău preferat din zona food court, te poți relaxa la un film, în cinema, și să nu uităm de sesiunile de shopping! Până pe 28 februarie, profită de reducerile speciale din campania de Winter Sales pentru a-ți cumpăra perechea de pantofi preferată sau geanta la care te gândești mereu.

Reducerile de iarnă vin cu premii garantate în SPOT

 

Perioada de Winter Sales le aduce clienților Shopping City Râmnicu Vâlcea super premii, pe lângă ofertele speciale. Până pe 28 februarie, utilizatorii SPOT care fac cumpărături de minimum 300 lei pe maximum două bonuri și le scanează în aplicație, în secțiunea ,,Răzuiește și Câștigă’’, primesc garantat un premiu – căni personalizate, mănuși, fulare, sticle cu vin, vouchere de cumpărături, lumânări parfumate sau pernuțe pufoase. Premiile sunt oferite în limita stocului disponibil.

 

Pe 4 februarie este Seara Reducerilor la Shopping City Râmnicu Vâlcea

 

Surprizele nu se opresc aici! Pe 4 februarie, între orele 18:00 – 22:00, magazinele din Shopping City Râmnicu Vâlcea au pregătit extra reduceri,  iar pe lângă oferte, clienții se pot bucura de clipe de răsfăț cu muzică bună, cocktailuri delicioase și cu poze memorabile la cabina foto. De asemenea, cumpărăturile din acest interval orar le aduc utilizatorilor SPOT puncte duble, dar și alte surprize, la scanarea bonurilor în aplicație.

 

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, sală de jocuri şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.   

În luna februarie a anului 2022, centrul comercial  a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *