Vasile Daniel Suciu a fost la Râmnicu Vâlcea și în biroul meu de parlamentar.

343 0
Vasile Daniel Suciu este deputat în Parlamentul României, vicepreședinte al Camerei Deputaților. Este colegul meu de serviciu, ca să spun așa. Ne-am întâlnit la Râmnicu Vâlcea pentru a vedea împreună meciul de handbal dintre echipa noastră și cea din Bistrița, locul de baștină al lui Vasile Daniel Stanciu. Până la alegerea sa ca deputat de Bistrița în 2012, a lucrat mai mulți ani în presă și în comunicare publică. Este la al treilea mandat de deputat și vicepreședinte în Camera Deputaților, cum am spus deja. L-am însoțit cu mare bucurie în orele pe care le-a petrecut la Râmnicu Vâlcea și l-am avut ca musafir la biroul meu de parlamentar.
Am discutat despre sala de sport Traian și despre apropiata sa modernizare. El o vedea pentru prima oară și a fost încântat de dimensiuni. Proiectul de modernizare pregătit de Primăria Râmnicu Vâlcea presupune o mărire a spațiilor și a numărului de locuri pentru spectatori.
Știa despre contribuția mea la preluarea sălii în patrimoniul municipiului. La rândul său, mi-a povestit despre implicarea sa în construcția sălii de sport din Bistrița, una la fel de mare ca a noastră, dar construită în urmă cu câțiva ani. Un alt subiect pe care l-am abordat în pauza meciului dintre echipele de handbal a fost spectacolul oferit de galeria vâlceană. Așa ceva nu se întâmplă în jurul echipei bistrițene, mi-a spus. I-am amintit că și la Râmnicu Vâlcea galeria s-a construit în multe zeci de ani și acest lucru a fost posibil și datorită seriei de trofee naționale și internaționale care au fost obținute de handbalistele vâlcene de-a lungul mai multor decenii. Ca să nu mai spun despre nivelul spectaculos și eficient al jocului practicat de echipa noastră an după an.
După meci, ne-am retras la cabinetul meu de parlamentar unde i-am arătat, cum fac de obicei, sistemul meu de lucru pentru documentarea și redactarea inițiativelor legislative pe care le-am avut de-a lungul timpului. Vasile Daniel Suciu este un parlamentar aflat la al treilea mandat și are la rândul lui multe de povestit și de arătat în acest sens.
Ne-am lăudat fiecare și locurile de unde provenim și sistemele de lucru pe care le avem. Am găsit multe puncte comune de interes pentru Vâlcea și pentru Bistrița-Năsăud. Amândouă județele au ca țintă principală de dezvoltare turismul, cu un avantaj vâlcean evident în domeniul balnear. Bistrița Năsăud are atracții culturale foarte importante pe care Vâlcea le egalează prin salba de mânăstiri, de exemplu. Am vrut să vă fac părtași la această întâlnire pe care am avut-o la Râmnicu Vâlcea cu colegul meu Vasile Daniel Suciu la fel cum am făcut de-a lungul timpului cu vizita unor comisii întregi de parlamentari cu ajutorul cărora am susținut până la capăt inițiative legislative foarte importante pentru români.
Vâlcea, la fel ca Bistrița-Năsăud, are nevoie de efortul de cunoaștere reciprocă pe care îl facem zi de zi ca aleși ai oamenilor pe care îi reprezentăm în Parlamentul României.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *