Într-o zi specială dedicată lecturii, un jandarm a făcut o vizită copiilor de la o grădiniță din municipiul Râmnicu Vâlcea.

173 0

Cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii, acesta a acceptat invitația din partea conducerii Grădiniței cu Program Prelungit Ostroveni 1 și a făcut o bucurie copiilor, citindu-le o poveste.

Gestul jandarmului a fost unul emoționant pentru copiii din clasă, care au avut ocazia să asculte o poveste dintr-o altă perspectivă, în afara orelor obișnuite. Acesta a reușit să le capteze atenția și să îi inspire pe copii să își dezvolte pasiunea pentru lectură. Cu toții s-au simțit speciali și au apreciat timpul petrecut alături de jandarm.

Pentru colegul nostru, plutonier adjutant Daniel Avram, a fost un prilej de a-și arăta susținerea pentru educație și lectură, oferindu-le copiilor o lecție de altruism și implicare activă în comunitate.

Acest gest de implicare a fost apreciat de întreaga comunitate a grădiniței, care a văzut în acesta o modalitate de a încuraja dragostea pentru lectura si de a arăta copiilor că, indiferent de profesia pe care o au, adulții pot fi modele pozitive pentru ei.

Plutonier adjutant Avram Daniel : „Am fost impresionat de cât de pasionați erau copiii de lectură și de cât de multe întrebări interesante mi-au adresat despre munca mea în Jandarmerie. Sper că această vizită i-a inspirat și i-a încurajat să-și urmeze visurile.”

Articole asemănătoare

Buletin Informativ ISU Vâlcea

Postat de - 25 martie, 2020 0
FacebookTwitterÎn ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *