Petrecere surpriză pentru Camelia Potec! Cum au surprins-o colegii!

291 0

Managerul Federației Române de natație împlinește duminică 41 de ani, iar colegii de la birou au dorit să o sărbătorească în avans, cu o petrecere la care fosta campioană olimpică nu se aștepta!

Mai sunt câteva zile până când Camelia Potec va împlini 41 de ani, moment pe care a ales să-l împartă cu cei din familie în afara țării.

Așa că oamenii dragi din federație au decis să-i organizeze o petrecere și să o aniverseze în avans. Zis si făcut! Au amenajat biroul Cameliei cu baloane și decorațiuni de party și au apelat la o firmă de catering pentru câteva gustări.  Surpriza a fost totală!

„ Îmi plac surprizele, iar ceea ce mi-au făcut aici colegii este cel mai frumos cadou. După atâția ani de muncă, la birou mă simt ca acasă, iar colegii de aici îmi sunt ca o familie, astfel că mă bucur că putem petrece timp împreună și în afara orelor de lucru. Nu sunt greu de mulțumit în privința cadourilor, pentru că un buchet de flori este suficient pentru mine” – Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Campioana olimpică de la Atena nu-și ascunde vârsta și face o analogie interesantă vizavi de cifre.

„Am ajuns la o vârstă frumoasă. Începe cu 4, cifra care m-a urmărit toată viață, nu mi-a plăcut niciodată locul 4, dar am avut parte de el, dar anul acesta am si un 1, locul meu preferat ca sportiv și ca manager” – Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Pe plan profesional, Potec are gânduri și ambiții mari pentru 2023.

„Este un an preolimpic, avem calificări pentru JO de la Paris, avem în iulie un Campionat Mondial, dar în același timp avem de organizat Campionatele Europene de seniori, în decembrie. Deci, pe lângă faptul că țintim medalii la competițiile la care participăm, ne dorim să organizăm la cel mai înalt nivel concursul de la Otopeni și sperăm să avem un număr cât mai mare de sportivi calificați la JO” – Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *