Queen Celebration Rock Opera la Cluj: spectaculosul André Abreu îl interpretează pe Freddie Mercury într-un show electrizant

366 0

Abreu: “Prepare yourself for a back-in-time concert!”

 Concertul-eveniment ”Queen Celebration Rock Opera” ajunge la Cluj-Napoca pe 9 martie. André Abreu, alături de trupa lui, și acompaniat de o orchestră simfonică, aduce hiturile legendarei ”Queen” pe scena Casei de Cultură a Studenților, de la ora 20:00. Cele mai iubite melodii ale britanicilor care au schimbat istoria muzicii, precum “Bohemian Rhapsody”, “The Great Pretender” sau ”A Kind of Magic”, se vor auzi la Cluj-Napoca la început de primăvară. Organizatorii anunță că biletele sunt aproape epuizate.

Vor fi două ore de spectacol pur, în care muzica simfonică, proiecțiile și efectele vizuale surprinzătoare vor completa melodiile de neuitat ale Queen și vor entuziasma publicul, sunt sigură de asta. De altfel, interesul fanilor este unul foarte crescut, avem bilete vândute în străinătate, persoane care vin special din Belgia, Ungaria, Bulgaria pentru show”, spune Mira Sinca, organizatorul evenimentului.

“Punerea în scenă a acestui spectacol necesită foarte multă energie și devotament din partea cuiva. Este cu mult mai mult decât un tribut. Este un omagiu de la un fan pentru idolul său, un spectacol de la un fan pentru un altul. Este cel mai frumos mod pe care noi l-am putut găsi să dăm mai departe o părticică din muzica genială, nemuritoare pe care Queen a lăsat-o în urmă”, spune Abreu.

Queen Celebration Rock Opera, un show sold out pe scenele internaționale

Asemănarea fizică izbitoare dintre André Abreu și Freddie Mercury, dar și timbrul vocal atât de apropiat de cel al britanicului care a schimbat fața rock and roll-ului pentru totdeauna, face din Queen Celebration Rock Opera un ”must see” pentru iubitorii muzicii. Alături de André Abreu, pe scenă va fi Danilo Toledo, chitaristul care reușește să interpreteze solo-urile lui Brian May cu o acuratețe extraordinară, basistul PH Mazzilli și toboșarul Guib Silva. Trupa va fi acompaniată de o orchestră simfonică formată din 8 muzicieni.

“Au avut foarte multe spectacole pe cele mai importante scene italiene, dar și mondiale. Acum, au pornit în primul lor turneu internațional în care au ales să includă și România, cu două reprezentații: una la București și una la Cluj-Napoca. Este o onoare pentru mine să mă ocup de organizarea concertului lor în Cluj-Napoca”, a adăugat Mira Sinca.

Show-ul de la Cluj-Napoca se anunță spectaculos

Organizatorii promit o experiență muzicală completă. “Queen Celebration Rock Opera” nu va fi doar un concert, ci un show care va capta toate simțurile, un spectacol memorabil, o combinație între muzică și efecte vizuale captivante. Într-o formulă cu totul specială, artiștii vor reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock marca Queen, într-un omagiu adus lui Freddie Mercury, primul artist care a îmbinat amețitoarele note ale muzicii rock cu glorioasa muzică de operă.

Biletele de acces la concert pot fi achiziționate online, de pe MyTicket.ro, Entertix.ro, IaBilet.ro, Eventim  sau din Librăriile Cărturești și Agenția Mira.

Facebook event: Queen Celebration Rock Opera

Informații suplimentare pot fi solicitate la numărul de telefon: 0757643978

PARTENERI

Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Farcaș” Cluj-Napoca, Restaurant RODIZIO, Italian Business Club, Agenția Mira

PARTENERI MEDIA

Radio România Cluj, TVR Cluj, Via Cluj TV, I like Cluj, Cluj 4 Ever, Piața Online, Media Dome

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *