Campanie strangere carte pentru copii

336 0

Dragi prieteni ai Bibliotecii și ai Cărții,

Vă invităm cu mare drag să vă alăturați unei inițiative calde și de suflet, campaniei „Dăruiește o carte! Poți schimba un destin!”, dedicată strângerii de carte pentru completarea bibliotecii Centrului „Casa cu pitici” din Ocnele Mari.

Activitatea este derulată în cadrul Proiectului 4/4PentruPrieteni, ediția a V-a, o propunere a Ambasadei Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education, prin care sunt celebrate la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei.

Cărțile pot fi donate la sediul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea, Str. Carol I, Nr. 26, Râmnicu Vâlcea.

Activitatea prin care acestea vor ajunge la Centrul „Casa cu pitici” de la Ocnele Mari va avea loc luni, 3 aprilie 2023, ora 13.00.

Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Vâlcea, s-a alăturat acestui proiect încă de la prima ediție.

Prin proiectul 4/4PentruPrieteni onorăm moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King, Jr, urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie Luna Voluntarului, 4/4PentruPrieteni dorindu-se a fi o recunoaștere a muncii voluntarilor în folosul semenilor lor.

Inspiraţi de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, dorim să dedicăm perioada următoare comunității și faptelor bune.

Ne unim forțele pentru a aduce schimbări în bine oriunde ne-am afla.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *