Play with fashion și descoperă noua colecție de primăvară, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

232 0

Râmnicu Vâlcea, 15 martie 2023 – La Shopping City Râmnicu Vâlcea, primăvara vine cu ultimele tendințe în modă și noi stiluri de explorat pentru un look fresh! În plus, cumpărăturile de sezon le aduc utilizatorilor aplicației SPOT și ocazia de a câștiga premii garantate.

Magazinele din Shopping City Râmnicu Vâlcea le propun vizitatorilor o mulțime de tendințe pentru acest sezon, în culoarea anului – Viva Magenta, dar și în nuanțe vibrante de galben, verde și albastru. Cu o gamă diversă de haine și accesorii noi, clienții își pot reinventa garderoba. Printre cele mai trendy piese  din noua colecție, se numără și jachetele cropped. Acestea rămân, în continuare, cea mai stylish alegere pentru zilele răcoroase și pot fi purtate în diferite nuanțe, inclusiv albastru electric, verde crud sau roz liliac. Și hanoracele sunt un must-have în garderoba de primăvara aceasta. Toate acestea sunt disponibile și în magazinele din Shopping City Râmnicu Vâlcea într-o varietate de culori și modele potrivite fiecărui stil.

Play with Fashion și câștigă premii în SPOT

În perioada 15 – 31 martie, Shopping City Râmnicu Vâlcea le oferă un premiu garantat utilizatorilor SPOT care fac cumpărături de minimum 300 lei pe maximum 2 bonuri fiscale. Bonurile fiscale trebuie scanate în aplicația mobilă SPOT în maximum 48 de ore de la achiziționarea produselor, în secțiunea ,,Răzuiește și Câștigă”. Printre premii se numără: eșarfe, loțiuni parfumate, seturi de îngrijire și accesorii.  În plus, participanții intră automat în tragerea la sorți de la finalul campaniei pentru premiul cel mare – un colier tennis din aur.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Râmnicu Vâlcea. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, sală de jocuri şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.   

În luna februarie a anului 2022, centrul comercial  a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *