Exalco România a deschis primul său showroom din țară

360 0

COMUNICAT DE PRESĂ

 Compania Exalco România, membră a Exalco S.A. Aluminium Industry, fondata în anul 1973, a deschis showroom-ul din Otopeni unde clienții pot vedea atât sistemele Premium, cât și produse de companie expuse în montaj complet sau secțiuni ale acestora.

„În era digitală, este firesc să oferim, tuturor celor interesați, și serviciul de tur virtual aflat la doar un click distanță. Fiecare sistem are un semn de identificare roșu, ce oferă acces către detalierea informațiilor, ceea ce face utilizarea sa facilă si intuitivă”, explică Dimitrios Michailidis, Managerul General al companiei.

Cu activitate și relaționare comercială extinse pe 5 continente, compania Exalco dezvoltă sisteme și aplicații avansate pentru uși, ferestre, pereți cortină și aplicații speciale, care acoperă orice solicitare în construcții și industrie. Până în  prezent, compania a dezvoltat o rețea extinsă de relații comerciale, legate de clienții săi, inclusiv pe piețele externe, deținând astfel, poziția de leader în domeniul extrudării aluminiului.

„Clienții nostri ne aleg pentru soluțiile complete pe care le oferim, gata de performanță în orice concept arhitectural, întotdeauna la cele mai înalte standarde, pentru politica amplă și clară, în ceea ce privește îndeplinirea așteptărilor acestora, pentru cererea internațională ce reprezintă peste 75% din producția totală, pentru gama largă de sisteme de aluminiu, care acoperă toate necesitățile tehnice și funcționale de proiectare solicitate, cum ar fi deschideri glisante, uși și ferestre, sisteme armonice, fațade, balustrade, panouri Bond și sisteme de umbrire, pentru rețeaua extinsă și profesionistă de parteneri montatori și, nu în ultimul rând, pentru suportul tehnic complet, oferit partenerilor și clienților noștri de către ingineri calificați”, mai spune Dimitrios Michailidis, Managerul General al companiei.

Obiectivul permanent al Exalco este calitatea înaltă a sistemelor și serviciilor sale, în același timp cu respectul pentru mediul înconjurător, reciclarea materialelor, economisirea energiei și reducerea amprentei de carbon, toate acestea certificate conform cerințelor standardelor internaționale ISO.

Toate sistemele de aluminiu sunt testate și certificate conform CE,  precum și referitor la izolarea termică și fonică de către institute acreditate specializate din străinătate.

De la spectaculosul The Eye of Qatar din Doha, la impresionantul zgârie nori Eqho, din Franța, Tribunalul Municipiului București și până la Cargo Airport Quatar,  Exalco oferă o varietate de sisteme deopotrivă în aplicații moderne sau tradiționale, ce probează, încă o dată, versatilitatea și varietatea sistemelor de profile de aluminiu și dinamica extinsă, oferită clienților de pe întreg globul.

Adaptându-se provocărilor economice din perioda precedentă și actuală, compania gestionează acest context prin monitorizarea permanentă a acesteia, astfel încât să asigure condiții comerciale favorabile clienților săi,  continuând în mod firesc, proiectele începute anterior, în același timp cu dezvoltarea celor noi. Dintre sistemele unde inovația își spune cuvântul, foarte solicitate sunt pergolele bioclimatice, sistemele armonice, sistemele glisante moderne, tip minimal frame și diferitele modele de  sisteme de balustradă din sticlă.

“Showroom-ul Exalco din Otopeni vine în întâmpinarea tuturor celor interesați, a dezvoltatorilor, investitorilor, tuturor clienților în general, acesta constituindu-se într-un punct de interes important și necesar pentru informare și inspirație în alegerea soluțiilor și a modelelor dorite din zona aluminiului pentru construcții, pentru fiecare proiect în parte, având la dispoziție o echipă de profesioniști. Suntem siguri că acest showroom va suscita un nivel ridicat de interes, atât datorită elementelor prezentate și poziționării accesibile, cât și datorită consultanței profesionale de specialitate”,  concluzionează Dimitrios Michailidis.

Sistemele EXALCO acoperă o gamă largă de aplicații rezidențiale, comerciale și industriale, ce pot fi accesate pe site-ul companiei: www.exalco.ro

Articole asemănătoare

A scăzut speranța de viață

Postat de - 8 aprilie, 2021 0
FacebookTwitterSperanţa de viaţă în Uniunea Europeană a scăzut anul trecut pe fondul pandemiei de COVID-19, întrerupând astfel tendinţa crescătoare înregistrată…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *