Lansare de carte la Biblioteca Judeteana Valcea 31 martie 2023

358 0

 Vineri, 31 martie 2023, ora 18.00, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea va avea loc o întâlnire cu autorul Lucian Ciuchiță,  poet, romancier, dramaturg, eseist si scenarist roman de origine vâlceană. Cu acest prilej vor fi lansate volumele „Miracolul din Normandia” și „Atracius”, ambele apărute la  Editura „Ecou transilvan”.

„Sunt un scriitor care crede că poate să schimbe ceva în mişcarea haotică a lumii, o biată fiinţă care vrea să transmită un „ecou” în peştera ignoranţei, un Om care îşi doreşte ca Binele să învingă Răul Absolut. Sunt un izvor nesecat de idei, o câmpie plină cu flori sălbatice, un cer împânzit de nori jucăuşi, ca focurile de artificii care spulberă întunericul nopţii; un spirit liber care dansează în jurul focului lăuntric… un simplu Om. Sunt un naufragiat pe o insulă a singurătaţii stilistice, un supravieţuitor al vremurilor moderne, o amintire pentru generaţiile viitoare”. (Lucian Ciuchiţă)

Organizator: Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea

Vă așteptăm cu mare drag la Bibliotecă, la un eveniment editorial inedit!

Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea este o instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Vâlcea.

Articole asemănătoare

Târgul Produselor Turcești

Postat de - 26 septembrie, 2020 0
FacebookTwitterDesfasurat în perioada 25-27 Septembrie 2020, Târgul Produselor Turcești,desfășurat în PARCAREA SHOPPING CITY, se promite a fi un eveniment inedit.…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *