MINI-RUGBY – ”TROFEUL OLTENIEI”

351 0

C.S.T. LYKAIOS scrie istorie după 10 ani de implementare Rugby-Tag în județul Vâlcea!

În colaborare cu Primăria Municipiului Râmnicu-Vâlcea și cu ajutorul RFC TONBRIDGE JUDDIANS – Londra, UK, vă așteptăm în data de 15-16 iulie 2023 pe STADIONUL MUNICIPAL RÂMNICU VÂLCEA. Încurajăm părinții să își înscrie copiii la o nouă experiență de neuitat, unde prevedem întâmpinarea a peste 200 de rugby-iști în devenire, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Totodată, fixăm aici polul de influență regională în RUGBY.

De asemenea, anunțăm cu onoare faptul că orașul nostru devine Centrul Regional de Dezvoltare pentru MINI-RUGBY și RUGBY 7 fete și băieți.

Premiile vor fi asigurate de sponsori care și-au anunțat dorința de a se alătura proiectului nostru comun.

C.S.T. LYKAIOS mulțumește Federației Române de Rugby pentru girul de încredere pe care ni-l acordă, bineînțeles domnului Primar Mircia Gutău pentru sprijinul oferit, turneul desfășurându-se pe cea mai bună bază sportivă a județului Vâlcea și negreșit lui Trevor Martingell pentru cei 10 ani de prietenie și susținere necondiționată a clubului!

Vă așteptăm în număr cât mai mare să susțineti acest eveniment dedicat copiilor!

Articole asemănătoare

Necrolog

Postat de - 12 august, 2020 0
FacebookTwitterPărintele arhimandrit Laurențiu Popa a trecut la Domnul. A fost stareț al Mănăstirii Stănișoara timp de 33 de ani. Mai…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *