Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa: 8 milioane de lei pentru realizarea lucrărilor de asfaltare în comuna Frecăței

461 0

Primarul comunei Frecăței, Ionel Bălan, a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare prin programul de investiții ,,Anghel Saligny” pentru proiectul ,,Asfaltare DC 57 tronson DJ 212 A, intrare sat Titcov, comuna Frecăței, județul Brăila”.

,,Am fost prezent, alături de primarul comunei Frecăței, Ionel Bălan, la semnarea contractului de finanțare pentru proiectul <Asfaltare DC 57 tronson DJ 212 A, intrare sat Titcov, comuna Frecăței, județul Brăila>. Prin acest contract se alocă suma de 8.000.000 lei din bugetul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>, pentru realizarea lucrărilor de asfaltare. Valoarea totală a investiției este de 9.701.503,37 lei.

Mă bucur pentru orice finanțare, de orice tip, care merge către Insula Mare a Brăilei, unde încă mai sunt multe lucruri de rezolvat. Primăriile comunelor din această parte a județului trebuie ajutate de administrația locală și de noi, parlamentarii, pentru că și acești brăileni au dreptul la o viață civilizată. Sunt oricând dispus să susțin demersurile care au ca scop susținerea cetățenilor din această zonă, în limita competențelor pe care le am ca parlamentar.”, declară președintele PNL Brăila, deputat Alexandru Popa pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *