Comunicat de presă UZPR Vâlcea

117 0

Grupul de inițiativă al membrilor UZPR Vâlcea, constituit la începutul lunii mai a.c., convoacă adunarea generală extraordinară, cu prezența tuturor membrilor UZPR Vâlcea, pentru data de 27 mai, 2023, ora 12,  la  Complexul-Restaurant Queen, sala de conferințe de la etajul 1. Adresa este: Rîmnicu Vâlcea, strada Splaiul Mircea Vodă, nr 2 ( în spatele sediului UCECOM și al River Plaza Mall )

La adunarea extraordinară convocată vor fi prezenți, conform prevederii Statutului UZPR, delegații conducerii centrale a UZPR.

  1. Prezența în sală și participarea la vot se vor face conform legitimației vizate și a cotizației plătite la zi, pentru anul 2022.
  2. Adunarea Generală extraordinară va alege noua conducere a filialei UZPR Vâlcea și va discuta problemele curente ale organizării filialei.

 

Articole asemănătoare

PE CÂND DUMNEZEU….

Postat de - 17 iulie, 2021 0
FacebookTwitterPlimbare cu surprize! Pe când Dumnezeu, într-un moment de frământări interioare, se plimba prin lumea ce El însuşi o crease…

Sorin Zamfirescu – 80

Postat de - 20 septembrie, 2022 0
FacebookTwitterLa Aniversară, propunem acordarea titlului de Cetățean de Onoare, fostului primar al Râmnicului, pentru o activitate, de excepție, în serviciul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *