Salutări din UZPR, către UZPR, filiala Vâlcea

504 0

Salutări tuturor membrilor UZPR din filiala Vâlcea! Îi salutăm, de asemenea, pe toți aceia care doresc să facă parte din această Uniune și să contribuie activ la viața comunității vâlcene. Știm că au existat voci critice, cu privire la activitatea din această filială, în trecut. Le considerăm îndreptățite, chiar dacă ele au venit din partea unor ziariști consacrați, dar care nu sunt membri ai UZPR. La Vâlcea avem de administrat și gloria de a fi fost printre județele unde s-a făcut pentru prima dată presă privată, liberă, după anul 1989. Vom face ordine deplină în această filială. Va fi, poate, dureros pentru unele grupuri de veleitari de importanță zero, să accepte că Uniunea funcționează și la Vâlcea, după reguli clare, în acord deplin cu conducerea de la București. Pentru că am iubit, în trecut, Presa, pâna la ratarea vieților de familie și am urât impostura, de toate felurile, acum a venit timpul să fim constructivi, preciși și transparenți, în toate deciziile noastre.

A fost o mare surpriză și pentru noi, să constatăm cât interes au suscitat alegerile de la UZPR Vâlcea, în opinia publică de la noi. De aceea, tot ce vom face, facem pentru ziariștii vâlceni, astfel, încât, ei să fie liberi, dar și ajutați și protejați să-și facă meseria grea, pe care o au așa cum doresc, neîngrădiți. Sigur că UZPR trebuie privit ca un prieten, un sprijin și un protector al drepturilor ziariștilor, ca un efort comun, pentru promovarea libertății și a puterii presei vâlcene, o valoare incontestabilă de peste 30 de ani, indiferent de generațiile de ziariști, care au existat la publicațiile de pe piața vâlceană. Și ziariștii și colaboratorii, de la publicațiile vâlcene au contat și vor conta în deciziile filialei. Depinde de noi toți să facem un pas înainte! Sau înapoi, dacă va fi cazul, așa cum întrezărim.
Până atunci, pentru toți membrii și nemembrii, să ne reamintim că nu contează ce face UZPR pentru noi, ci, mai ales, ce facem noi pentru UZPR!

Silviu Popescu
Președinte UZPR, filiala Vâlcea.

Consiliul de conducere al UZPR, filiala Vâlcea:

Silviu Popescu, președinte
Dorel Constantinescu, vicepreședinte
Jana Sdreală, membru
Daniela Stefănescu, membru
Petre Cichirdan, membru

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *