Intervenim în forță cu utilajele din dotare și cu oameni ai SVSU în comuna Bujoreni, în zonele unde sunt probleme. Județul nostru, și implicit comuna Bujoreni

86 0
Intervenim în forță cu utilajele din dotare și cu oameni ai SVSU în comuna Bujoreni, în zonele unde sunt probleme. Județul nostru, și implicit comuna Bujoreni, se află sub avertizare de Cod Roșu de precipitații abundente (aversele torențiale vor acumula 60 l/mp), iar intervențiile sunt îngreunate de apele învolburate.
Echipele sunt pe teren încă de la început! Atât eu, cât și domnul viceprimar Octavian Trusca, dar mai ales colegii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgențe (SVSU) suntem în alertă și suntem pregătiți să intervenim la orice oră, în orice situație!
Dragi cetățeni, fără ajutorul și implicarea dvs nu vom reuși să intervenim rapid peste tot. Vă așteptăm alături de noi. Știu că în comună avem oameni responsabili și gospodari!
Să auzim de bine!
Gheorghe GÎNGU, primarul comunei BUJORENI

Articole asemănătoare

Școli smart la Bujoreni!

Postat de - 24 august, 2023 0
FacebookTwitter COMUNICAT DE PRESĂ – Școli smart la Bujoreni! Proiectul „Investim în viitor și educație la Bujoreni”, finanțat prin Planul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *