ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

169 0

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă localizată pe conducta din PEHD D160 mm, în dreptul imobilului cu nr. 50-52 de pe strada Straubing, în data de 07.06.2023, în intervalul  1000 – 1500, se va întrerupe  furnizarea  apei potabile la consumatorii existenți în municipiul Râmnicu Vâlcea, străzile: Straubing, parțial (de la intersecția cu strada Fețeni până la Intrarea Pajistei, inclusiv), Islazului, Intrarea Stăncioiului, Valea Dumitrana, Kalamata și Lespezi parțial (de la intersecția cu strada Straubing până la intersecția cu strada  Săliștea Nouă)  .

Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

Articole asemănătoare

INFORMARE APAVIL SA

Postat de - 24 mai, 2022 0
FacebookTwitterAceastă informare este efectuată de: APAVIL S.A. cu sediul în Râmnicu Vâlcea, strada Carol I, nr. 3-5, județ Vâlcea, telefon…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *