Președintele CJ Constanța Mihai Lupu: Am decis să punem în scenă un festival care să reflecte tradițiile și gastronomia pescărească

266 0

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, anunță că prin intermediul unei colaborări între instituțiile publice, mediul de afaceri și una dintre cele mai active asociații patronale din domeniul turismului, s-a decis punerea în scenă a unui festival care să reflecte tradițiile și gastronomia pescărească.

,,Prin intermediul unei colaborări frumoase între instituțiile publice, mediul de afaceri și una dintre cele mai active asociații patronale din domeniul turismului, am decis să punem în scenă un festival care să reflecte tradițiile și gastronomia pescărească.

Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești este un proiect pe care personal l-am dorit cu ardoare, iar promisiunea sa este de a oferi o experiență completă tuturor celor care apreciază rețetele autentice dobrogene și iubesc folclorul și tradițiile noastre populare.

Sursa: Mihai Lupu, Facebook

Cu speranța că acest festival va bucura locuitorii din Constanța, atrăgând un public numeros și aducând un plus de farmec și energie în viața culturală și socială a județului nostru, mulțumesc colaboratorilor mei pentru sprijinul total pe care l-am primit în organizarea acestui eveniment. Sperăm să continuăm să organizăm cât mai multe evenimente în această formulă!”, declară președintele CJ Constanța pe pagina de Facebook.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *