Primăria Păuşeşti-Măglaşi pregăteşte ”Sărbătoarea Teiului”

441 0

Pe lângă seria proiectelor de investițiilor masive, primăria Păușești Măglași se pregăteşte şi pentru Ziua Comunei, care va fi marcată de ziua Sfinţilor Petru şi Pavel.

Cu acest prilej, primarul comunei Păușești Măglași, Alexandru Dediu, Primăria și Consiliul Local îi invită pe locuitorii comunei și nu numai să participe la „Sărbătoarea Teiului”, eveniment ce va avea loc în data de 29 iunie 2023, în centrul localității.

Artişti consacraţi, muzică de calitate şi bună dispoziţie, vor fi elementele care vor asigura succesul în organizarea celei de-a XII ediţii a Zilei Comunei.

Astfel, sătenii vor trăi bucuria sărbătorii de la programe artistice susţinute la scenă deschisă de copiii Şcolii Achim Popescu din comună, premierea şi acordarea de diplome elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură, la care se va adăuga un minunat spectacol artistic susţinut de Taraful Iancu Jianu, Vladuța Lupau, Nicu Paleru și Oana Sârbu până la focul de artificii care va lumina cerul la finalul manifestărilor, totul a fost gândit să-i bucure pe toţi cei prezenţi:

„Vă aștept într-un număr cât mai mare, joi, 29 iunie, să sărbătorim împreună ”Ziua Comunei”. Ca de fiecare dată, şi  de data acesata vor urca pe scenă artişti consacraţi ai muzicii populare româneşti și solişti de muzică ușoară ale căror şlagăre ne-au încântat pe mulţi. Prin urmare, îi așteptăm pe locuitorii comunei, și nu numai, la „Ziua Comunei”, un eveniment care va oferi tuturor celor prezenți numeroase surprize plăcute. Vă aștept cu drag!”, a lansat invitația la sărbătoarea localității, primarul comunei Păușești Măglași, Alexandru Dediu.

Distracția va ține până târziu în noapte, când toți cei prezenți își vor putea bucura ochii cu un spectaculos foc de artificii, pregătit de către organizatorii, pentru a marca așa cum se cuvine acest eveniment cultural.

sursa: impactreal.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *