Vești bune de la Senat.

321 0
👨‍👩‍👧‍👦Proiectul pe care l-am votat azi propune aplicarea cotei reduse de 5% asupra bazei de impozitare a TVA și pentru livrarea de dispozitive de fixare în scaune pentru copii, pentru a le face disponibile și accesibile persoanelor care au copii în creștere și îngrijire, dar și pentru a reduce numărul de decese și vătămări în eventualitatea unui accident de autovehicul. Deși legislația noastră prevede utilizarea obligatorie a centurilor de siguranță și a sistemelor de siguranță pentru copii în vehicule, consider că aceste măsuri coercitive trebuie însoțite de stimulente financiare.
👨‍👩‍👧‍👦Acest proiect vine în completarea celui votat în 22 mai, semnat alături de inițiator, care prevede reducerea cotei TVA de 5%, începând cu 1 ianuarie 2024, pentru mai multe produse destinate copiilor: alimentele pentru sugari, articole de îmbrăcăminte, accesorii de îmbrăcăminte și încălțăminte, șervețele, scutece, precum și scaunele auto pentru copii.
Cei care doresc să consulte proiectul, o pot face pe link-ul de mai jos, cu mențiunea că votul final va fi dat la Camera Deputaților:
👇👇👇

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *