Președintele CJ Iași Costel Alexe: Comunele Cristești, Hărmănești și Dagâța vor primi fonduri guvernamentale pentru a investi în proiectele comunității

305 0

Costel Alexe, Președintele CJ Iași, a anunțat că trei noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” au fost semnate la Consiliul Județean Iași.

Costel Alexe: „Comunele Cristești, Hărmănești și Dagâța vor primi fonduri guvernamentale pentru a investi în proiectele comunității”.

„Comuna Cristești va beneficia de peste 7 milioane de lei pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă, comuna Hărmănești va primi 9 milioane de lei pentru reabilitare și modernizare drumuri locale în satele Hărmăneștii Vechi, Hărmăneștii Noi și Boldești, iar comuna Dagâța urmează să beneficieze de o finanțare de 9 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere locale din localitatea Dagâța, comuna Dagâța”, a spus liberalul.

„Îi felicit pe cei trei primari, Vlad-Mihai Pintili, Ioan Secrieru și Mirel Damaschin, pentru reușita de a atrage finanțări în scopul dezvoltării comunităților locale. Doar așa putem să #DezvoltamIasul împreună”, a transmis Președintele CJ Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Articole asemănătoare

9 mai – Ziua Europei

Postat de - 9 mai, 2023 0
FacebookTwitterTrei zile astrale ale României       Există în istoria fiecărei națiuni, chiar în istoria continentelor sau a întregii…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *