Ludovic Orban iese la rupere: ‘Demisia, Firea! Dacă Ciolacu va continua să îi țină spatele își va săpa propria groapă politică’

511 0

Potrivit unei știri publicate pe pagina sa de facebook, Ludovic Orban cere demisia Gabrielei Firea și îl avertizează pe Marcel CiolacuȘ

Demisia, Firea!
Timp de 9 zile Ciolacu a fost complicele lui Budăi și Firea, i-a ținut în brațe în speranța că valul de indignare și de revoltă din societate se va diminua și îi va putea face scăpați pe cei doi, care sunt în mod evident responsabili pentru tratamentele inumane la care au fost supuși vârstnicii din azilele groazei.
În acest timp, Ciolacu și conducerea PSD au sacrificat ceva „plevușcă”, niște directori și un președinte de agenție, cu intenția evidentă de a reduce presiunea publică prin oferirea câtorva capete de țapi ispășitori. Budăi și Firea au ieșit cu o mulțime declarații, fiind susținuți puternic de toată mașinăria propagandistică a PSD. Niciunul nu a dat nici măcar cel mai mic semn că își asumă vreo responsabilitate și au arătat clar că nu au nici cea mai mică intenție de a demisiona.
Conducerea PNL a păstrat o tăcere cu iz de omerta asupra subiectului. Cu excepția pasării reponsabilității dintre Budăi și Thuma (președintele CJ ILfov), peneliștii au fost instruiți de conducere prin ghidurile de mesaj să nu ia poziții critice contra minștrilor pesediști, ci chiar să le ia apărarea.
Astăzi, Budăi a fost obligat să își dea demisia. Demisie nu de onoare, așa cum a mințit Ciolacu în ședința de guvern, ci de oroare. O demisie impusă de conducerea PSD, nu pentru că pesediștilor le pasă de suferințele atroce îndurate de vârstnicii fără nicio apărare din centrele de tip lagăr de exterminare, ci doar pentru ca să mai salveze ce se poate salva din imaginea dezastruoasă a PSD și a coaliției de guvernare.
Această demisie are și intenția parșivă de a o scăpa pe Firea de demisie, cârdășia dintre Ciolacu și Firea fiind mai strânsă. Chiar dacă este ziua de naștere a lui Firea, continui să îi solicit demisia. Dacă Ciolacu va continua să îi țină spatele își va săpa propria „groapă politică” și va duce PSD-ul în cap.

Articole asemănătoare

Înca un Prim-ministru vâlcean.

Postat de - 27 februarie, 2020 0
FacebookTwitterPreședintele României Klaus Iohannis l-a desemnat Prim-ministru pe Florin Cîțu, al treilea vâlcean ajuns în această onorabilă funcție, după  Radu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *