O zi plină de evenimente care bucură ochii și hrănesc sufletul

388 0
🎭🎨Primăria orașului Călimănești, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Vâlcea, Fundația Act.or.Art București, Tabăra Națională de Teatru ”Florin Zamfirescu”, a dat startul celei de a XVIa ediții a Taberei de Arte Vizuale ”Vlaicu Ionescu” și celei de-a XIVa ediții a Taberei Naționale de Teatru „Florin Zamfirescu”.
Festivitatea de deschidere a fost găzduită in „casă nouă”, pentru că primarul #Florinel_Constantinescu tocmai ce a inaugurat modernizarea Casei de Cultură ”Florin Zamfirescu” din #Călimănești.
🖼🖼Dragi iubitori de frumos, vă invit la rândul meu să vizionați, în săptămâna 15-23 iulie 2023, picturile expuse aici. Pot fi admirate inclusiv lucrări ale edițiilor anterioare, precum și pânze ce aparțin unor renumiți pictori din România și Moldova, expoziție coordonată de președintele U.A.P. #Gheorghe_Dican.
🎭🎭Organizatorii au pregătit în acest interval multe surprize frumoase, precum atelierele de teatru, improvizație și dezvoltare personală pentru copii și adolescenți. 26 de studenți ai U.N.A.T.C. – I.L. Caragiale București, participanți în tabără, vor evolua pe scena Casei de Cultură în spectacole cu scene din teatrul românesc interbelic, teatrul american contemporan și din dramaturgia lui Shakespeare, în spectacole de mișcare scenică și exerciții de arta actorului.
🎨🎭Călimănești devine, pentru o săptămână, o veritabilă capitală culturală.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *