Pentru evitarea aglomerației de la casa de bilete, accesul în Ștrandul Ostroveni se va putea face și cu bilete achiziționate on-line de pe IaBilet.ro

509 0

Din această săptămână, pentru evitarea aglomerațiilor la casa de bilete, mai ales în zilele însorite de week-end, la Ștrandul Ostroveni se poate intra și cu bilete achiziționate on-line de pe site-ul IaBilet.ro. Procesul de achiziție este foarte simplu, pagina bazei de agrement se găsește ușor tastând în căsuța de căutare termenul „Ostroveni”, iar tarifele sunt aceleași, respectiv 15 lei pentru adulți, 8 lei pentru copii sau 100 de lei un abonament cu 30 de intrări; după achiziționarea biletelor, codul QR al acestora trebuie prezentat – printat sau direct de pe dispozitiv mobil – la cititoarele aferente celor cinci turnicheți de la intrare. Serviciul de achiziționare on-line a biletelor va fi valabil până în data de 15 septembrie.

Ștrandul Ostroveni oferă turiștilor două bazine cu apă sărată și două bazine cu apă dulce, acestea din urmă prevăzute cu fântâni arteziene și amenjări specifice pentru copii. Apa sărată este adusă direct din mina de sare de la Ocnele Mari și are proprietăți curative deosebite, fiind recomandată pentru afecțiuni reumatismale. Baza de agrement are acoperire WiFi gratuită, precum și o zonă sportivă alcătuită din două terenuri de fotbal și tenis de câmp dotate cu nocturnă, lângă care este amenajat și un loc de joacă pentru copii cu tobogan, leagăne și trambulină.

 

Biroul de Presă

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *