Astăzi este despre sunetul muzicii. Despre sensibilitate, puritate, dar și despre ambiție și perseverență

412 0
🇷🇴🎼 L-am cunoscut pe Viorel în vizitele efectuate în teritoriu, în județul nostru și l-am urmărit pe scenele amplasate la evenimente. Este un adolescent crescut și educat frumos, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat de la o vârstă fragedă, dar mai presus de toate, un tânăr talentat.
🎵🎶🎵 Naiul este viața lui. Deși ticluiește cu har vorbele, prin cântecul de nai simte că poate transmite cel mai bine stările interioare. Reușeste să transpună prin sunete sensibilitatea sufletului său.
În mâinile lui Viorel, naiul prinde viață și atrage. Iar sunetul, cu tonurile și intensitatea lui, spune o poveste care aduce multă liniște și pace sufletească.
🎼🇷🇴 Astfel, alături de Organizația Femeilor Liberale, am decis să acordăm o bursă de sprijin, pentru întregul an școlar.
🎼🪗🪈 Și pentru că astăzi, sărbătorim Ziua Imnului, Viorel ne-a pregătit la rândul lui o surpriză. Deșteaptă-te, române!, cântat la nai, urmat de un miniconcert cu încă două instrumente la care este la fel de iscusit, clarinet și acordeon.
🎼🎵🇷🇴 Mulțumesc, Viorel, pentru o zi memorabilă și sper să ajungi acolo unde îți dorești.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *