Astăzi, am fost în vizită în 3 comune foarte importante din punct de vedere cultural și tradițional pentru județul noastră: Runcu, Măciuca și Grădiștea. Aici am putut să iau parte la o zi foarte importantă pentru aceste comune și locuitorii acestora, în care iși sărbătoresc încă un an de artă și meșteșuguri tradiționale.

510 0
Astăzi, am fost în vizită în 3 comune foarte importante din punct de vedere cultural și tradițional pentru județul noastră: 📍Runcu, 📍Măciuca și 📍Grădiștea. Aici am putut să iau parte la o zi foarte importantă pentru aceste comune și locuitorii acestora, în care iși sărbătoresc încă un an de artă și meșteșuguri tradiționale.
​La spectacolele ținute în fiecare dintre aceste comune am putut sa fiu martor la o serie de dansuri și cântece tradiționale, precum și arte și țesături care sunt păstrate până în ziua de astăzi în traiul lor de zi cu zi. Aceste comune joacă un rol foarte improtant în păstrarea tradițiilor românești, iar aceste spectacole îi ajută să transimtă mai departe aceste tipuri de artă generațiilor mai tinere care nu mai sunt familiare cu ele precum odinioară.
​Mulțumim gazdelor noastre și sperăm ca ne vom revedeam și la anul în acestă perioadă la spectacole și mai populare și mai pline de viață precum au fost până acum. 💙💛💙💛 #administrațieliberală

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *