Cântecele Oltului, prima zi

669 0
Ieri, după-amiaza, au debutat evenimentele organizate în cadrul Festivalului Cântecele Oltului. Primul a fost lansarea cărții „Amintiri târzii de lahovarist împătimit” semnată de Sorin Zamfirescu, la Centrul multifuncțional din Călimănești. Au contribuit la prezentarea volumului Georgeta Tănăsoaica de la Biblioteca A. E. Baconsky, primarul Florinel Constantinescu și profesorul Gheorghe Deaconu.
Seara, a avut loc primul spectacol pe scena Teatrului de vară din Parcul Central. Spectatorii au avut prilejul să asculte muzica interpretată de Rapsodia vâlceană și de soliștii săi și să admire ansamblurile de dansuri populare Plai vâlcean și Rapsodia vâlceană.

Ziua a doua va începe cu parada portului popular, urmată de momentul deschiderii oficiale a Festivalului național de folclor Cântecele Oltului și de spectacolul artiștilor intrați în competiție. (vezi afișul-program)

Articole asemănătoare

Cântecele Oltului, a doua zi

Postat de - 20 august, 2023 0
FacebookTwitter Festivalul național de folclor Cântecele Oltului a continuat sâmbătă cu parada ansamblurilor folclorice, pe traseul Primărie-Parcul Central din Călimănești…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *