Festival de drame, la 2 Mai, Vama Veche

395 0
 A copiilor uciși, a șoferului, presupus drogat ( și el trebuie să se bucure de prezumția de nevinovăție, dacă tot vrem o justiție corectă și o presă corectă), a părinților copiilor. Dar și a polițiștilor demiși, grade inferioare, anatemizați de superiorii lor, care caută cel puțin un Acar Păun, ca să nu își asume nimic și să fie siguri. Dar și a noastră, a tuturor, care suntem bombardați cu știri demente, tendențioase despre aceste evenimente. Dar, peste toate, drama colțului de rai, distrus de complicitățile monstruoase ale autorităților din județul Constanța, coautoare, complice la toate tragediile, de aici. În opinia mea, principalii vinovați, care nu au știut, până la acest accident, că Vama pute a droguri și că este un loc mizerabil, unul dintre cele mai periculoase din România. Că locul mitic al mai multor generații a ajuns un buboi, din care acum a plesnit puroiul. Am fost acolo, în ziua accidentului, am trecut pe lângă cele căteva lumânări aprinse, dar, mai presus de orice, am văzut, dintr-o dată, monstruozitătea produsă de complicitatea oamenilor sistemului, în opinia mea, principalii autori ai distrugerii unui mit, care nu le aparține, decât în actele notariale, cu care l-au cumpărat, Metru cu metru, cu autorizații discutabile, prin relații de cumetrie, după care l-au desfigurat. Nu mai sunt vamaiot, Vama nu mai există. Am scris un articol, după o anchetă de câteva zile. Sunt furios și revoltat. Îl voi publica luni dimineață.
P.S. Desigur, nimeni nu știa, până la accident, că se vând și consumă droguri în Vamă, care pot produce drame.Trupa Taxi, ce premoniție, ce viziune, a avertizat, cu mult timp în urmă, în 2011. Singurul avertizor de integritate, singurul…Poate primul ministru Ciolacu, poate Consiliul Suprem de Apărare a Țării, poate Dumnezeu din Ceruri vor dispune să se înființeze și în Constanța, o secție a SRI, parchet, ANAF, un IPJ, toate instituțiile statului, a căror misiune ar trebui să apere viața cetățenilor, care aleg să treacă, pe acolo.
Ca să se facă dreptate, tuturor.

Articole asemănătoare

Comunicat ANAF

Postat de - 18 martie, 2020 0
FacebookTwitterComunicat de presă     În această perioadă, având în vedere contextul economic dificil cauzat de răspândirea infecției cu virusul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *