PREMII DE EXCEPȚIE PENTRU TINERII TALENTAȚI DIN PĂUȘEȘTI-MĂGLAȘI LA CONCURSUL JUDEȚEAN DE CREAȚIE „VÂLCEA, COLT DE RAI”

372 0

Biblioteca Publică ‘Antim Petrescu’ continuă să ofere activități captivante de vacanță pentru copii înainte de începerea școlii. Acestea includ lectură, programare, legarea de prieteni, rezolvarea temelor pentru școală și distracții precum desenatul. De asemenea, copiii se pregătesc cu entuziasm pentru cea de-a 12-a ediție a concursului județean ‘Vâlcea, colț de rai’.

În data de 11 august 2023, talentații copii din localitatea Păușești-Măglași, care au câștigat premii la ediția a XI-a a acestui concurs de creație, au fost festiv premiați în cadrul Bibliotecii Publice ‘Antim Petrescu’. Primarul localității Păușești-Măglași, domnul Alexandru Dediu, a fost prezent la eveniment și a oferit daruri copiilor.

”Felicitări copiilor pentru reprezentarea de succes a localității noastre în cadrul acestei competiții județene. Mulțumim și organizatorilor și juriului pentru eforturile lor de a face acest eveniment posibil!”, transmite primarul localității Păușești Măglași, Alexandru Dediu.

Această competiție, numită ‘Vâlcea, colț de rai’, a fost organizată de Biblioteca Județeană ‘Antim Ivireanul’ Vâlcea și desfășurată în localitatea Păușești-Măglași de către Biblioteca Publică ‘Antim Petrescu’. Șase elevi din această localitate au obținut nu mai puțin de 10 premii, inclusiv premii în secțiunile de proză scurtă, desen, pictură pe temă religioasă și multe mențiuni.

Chiar dacă timpul școlii este aproape, activitățile de vacanță desfășurate de Biblioteca Publică „Antim Petrescu“ încă au locul lor special, cu bucurie, folos și zâmbete: citim, programăm, legăm prietenii, rezolvăm teme de vacanță pentru școală, ne jucăm, desenăm și ne pregătim pentru cea de-a 12-a ediție a concursului județean „Vâlcea, colț de rai“. Bineînțeles, îi felicităm și am premiat (pe 11 august 2023), așa cum am stabilit la începutul acestui an, pe talentații copii din localitatea Păușești-Măglași, care au obținut premii la ediția a XI-a a acestei competiții. Premiile au fost înmânate câștigătorilor într-un cadru festiv la Biblioteca Publică “Antim Petrescu” de către domnul Alexandru Dediu, primarul localității Păușești-Măglași. Mulțumim domnului primar Alexandru Dediu pentru participarea la festivitatea de premiere a concursului de creație „Vâlcea, colț de rai” – ediția a XII-a și pentru darurile oferite copiilor! De asemenea, mulțumim juriului concursului județean de creație “Vâlcea, colț de rai”! FELICITĂRI, dragi copii, pentru reprezentarea de succes a localității noastre la competiția județeană „Vâlcea, colț de rai”! Concursul județean „Vâlcea, colț de rai” – ediția a XI-a, organizat de Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea și desfășurat în localitatea Păușești-Măglași de Biblioteca Publică „Antim Petrescu“, a adus celor șase elevi din localitatea Păușești-Măglași, finaliști ai acestui concurs județean de creație, 10 premii: – Premiul I (secțiunea Proză scurtă / Eseu): Maria Bojin – Premiul al II-lea (secțiunea Desen): Sofia Florea (din partea Centrului Județean de Promovare și Valorificare a Creației și Culturii Tradiționale Vâlcea) – Premiul al III-lea (secțiunea Pictură pe temă religioasă / Icoană): Elena Natalia Lungu – Premiul “Ion Soare”: Maria Bojin (din partea Centrului Județean de Promovare și Valorificare a Creației și Culturii Tradiționale Vâlcea) – Premiul „Mitropolit Bartolomeu Anania”: Maria Bojin (din partea Asociației „Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului – Mențiune 1 (Desen / Pictură): Elisa Gabriela Florea – Mențiune 1 (Desen / Pictură): Maria Bojin – Mențiune 2 (Desen / Pictură): Sofia Florea – Mențiune 1 (secțiunea Pictură pe temă religioasă / Icoană): Nicolas Florin Cărpinis – Mențiune 2 (secțiunea Pictură pe temă religioasă / Icoană): Mihaela Diana Ghițescu Felicitări organizatorilor concursului “Vâlcea, colț de rai“, partenerilor lor, copiilor și tinerilor din județul Vâlcea, participanților la acest concurs de creație, și juriului competiției “Vâlcea, colț de rai”: dl. Valentin Smedescu, dl. Mihai Sporiș, d-na Violeta Scrociob, dl. Dumitru Zamfira și dl. Felix Sima!”,  Ioana Goram, bibliotecarul de la Biblioteca Publică „Antim Petrescu” din Păușești-Măglași

 

sursa: impactreal.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *