La Ministerul Dezvoltării continuă deschiderea finanțărilor pentru proiectele din Programul „Anghel Saligny”

361 0

La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației continuă într-un ritm accelerat deschiderea finanțărilor pentru proiectele aprobate în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” în vederea modernizării și dezvoltării comunităților locale. În acest cadru, Ministrul liberal Adrian Ioan Veștea a semnat astăzi 6 septembrie împreună cu primarii localităților interesate 50 de noi contracte de finanțare a căror valoare depășește 530 de milioane de lei (110 milioane de euro).

Între localitățile care beneficiază de începerea finanțării proiectelor aprobate se află și comuna vâlceană Diculești. Primarul acesteia, național-liberalul Armand Cupăreanu, cel care a stat la originea întocmirii proiectului și a depus substanțiale eforturi pentru aprobarea lui, a avut astăzi satisfacția de a semna împreună cu Ministrul Dezvoltării deschiderea finanțării pentru modernizarea drumurilor comunale în satele care aparțin comunei: Băbeni – Oltețu, Budești, Diculești. Finanțarea în valoare de 10 milioane de lei va asigura căi de transport moderne locuitorilor comunei Diculești și va impulsiona dezvoltarea economică a localității, nu numai în faza de construcție, ci, mai ales, după darea în folosință a investiției. Primarul Armand Cupăreanu s-a bucurat în realizarea și aprobarea proiectului de sprijinul deplin al conducerii PNL Vâlcea, precum și de acela al conducerii centrale a Partidului Național Liberal. 

Buna colaborare dintre reprezentanții locali, județeni și centrali ai PNL este garanția faptului că și în viitor primarii partidului, consilierii locali, vor găsi deschidere deplină și susținere totală pentru proiectele lor elaborate spre binele cetățenilor și dezvoltarea comunităților pe care le administrează. 

În numele PNL VÂLCEA, îi asigur pe cetățeni și pe edilii liberali că împreună vom reuși să ne construim o viață mai bună!

Președinte PNL Vâlcea, deputat Cristian Buican

Articole asemănătoare

O veste bună!

Postat de - 21 noiembrie, 2023 0
FacebookTwitterLegea pe care am inițiat-o pentru funcționarea punctelor gastronomice a fost votată de Senat și a primit aviz favorabil în…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *