Pace vouă, nonconformiștilor!

367 0

Vă salut, atât pe cititorii revistei Curierul de Râmnic, cât și pe oamenii din  administrația frumosului nostru municipiu!

Administrația Râmnicului este condusă de ani buni, de primarul Gutău, un om modern, harnic, deștept, dar și mândru de locuitorii orașului.

Personal, fără să-l „urmăresc” ori să-l „filez”, numai în acest an, l-am întâlit ad-hoc, în mai multe zone ”înconjurat” de  grupuri de vâlceni, mulțumiți de realizările administrației.

Prin prezența domniei sale (în zonele în care l-am observat) și a celor 2-3 consilieri, se explică mândria sa de a trăi în Râmnicu. Vâlcea și de a conduce urbea noastră. Prezența primarului pe străzi și zonele ”fierbinți” ale Râmnicului ne dă liniște, confort, dar mai ales siguranță.

Da, analizând situația de fapt din urbea noastră, pe linia faptelor grave de crimă organizată, nu ne mai confruntăm cu persoane cu potențial infracțional ridicat. Mă refer aici la fapte grave, crime cu autori necunoscuți, cetățeni tâlhăriți și aruncați în Olt cu piatra la gât, în urmă cu ceva ani etc..

Acum, urbea se confruntă cu fapte ușoare ,hackeri, fapte de înșelăciune și furturi minore-infracțiuni de unică folosință, incluzând aici și consumul de droguri.

Da, reducerea numărului de infracțiuni grave nu poate fi apreciată doar din punct de vedere polițienesc, separat. Ea se analizează în conexiune cu Administrația Municipiului.

Despre Mircia Gutău, de-a lungul timpului (peste 25 de ani), dar după 1990, s-au exprimat mai multe persoane, atât public cât și privat, precum Preda I., Popescu R., de la ziarul Vocea Vâlcii, frații Potop, și alții, la superlativ.

Dar, pe parcursul vieții profesionale a subsemnatului, am intrat în legătură și cu nonconformiști.

Am fost abordat de ei, pentru observații care-l priveau pe Gutău, individual sau în legătură cu alte persoane.

Obligat de aceste situații, volens nolens, profesional, am îndeplinit diferite sarcini, dar fără rezultat. Nonconformiștii continuă să fie pe placul politicienilor cu orgolii și pregătire inferioară, punându-i pe umerii lui Gutău tot felul de răutăți.

În continuare vom clarifica aceste răutăți! ( Va urma )

Ec. I.Stana

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *