Declarație politică la începutul noului an universitar

329 0

După revoluție, învățământul universitar a fost unul dintre cele mai dinamice sectoare de dezvoltare a României. Printre experimente și încercări, în ultimii ani s-a conturat tot mai mult o stare de echilibru a învățământului universitar românesc, ca parte a procesului universitar Bologna.

A crescut numărul de specializări, s-au diversificat resursele, a fost consolidată relația dintre învățământ și cercetare și s-a pus un accent sporit pe angajarea după studiile universitare. Mobilitatea studenților la nivel european, integrarea programelor și unificarea axiologică au făcut posibile rezultate superioare ale învățământului universitar românesc.

La începutul unui nou an universitar le doresc studenților și profesorilor hotărâre, inteligență și dedicare pentru formarea noilor generații de specialiști de care are nevoie România. Vă urez în numele meu personal și al liberalilor vâlceni să aveți succese și împliniri în activitatea pe care o desfășurați!

Deputat Cristian Buican

Articole asemănătoare

Miercuri, 01 februarie 2023, activitatea parlamentară a fost reluată printr-o nouă sesiune ordinară

Postat de - 1 februarie, 2023 0
FacebookTwitter   Î𝐧 ș𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐚 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐞𝐧 𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞𝐢 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐞ș𝐢 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐢 𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭. 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐢 𝐬-𝐚𝐮 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐭 î𝐧 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *