Continuă în ritm accelerat deschiderea finanțărilor din Programul „Anghel Saligny”

296 0

În data de 9 octombrie 2023 a avut loc la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației o nouă sesiune de semnare a deschiderii finanțărilor pentru proiectele administrațiilor locale.

 Ministrul liberal Adrian-Ioan Veștea a semnat, împreună cu edilii localităților care vor fi beneficiare ale proiectelor, contracte în valoare de peste 673 de milioane de lei. Astfel, liberalii își respectă promisiunea de a crește ritmul deschiderii finanțărilor prin Programul „Anghel Saligny”. Ca de fiecare dată, când s-au semnat astfel de contracte, edilii liberali ai localităților vâlcene cărora le-au fost aprobate proiectele au participat la acest important eveniment. De data aceasta a fost rândul primarului din Titești Daneș Cătălin Nicușor și a viceprimarului cu atribuții de primar Popescu Gheorghe din Orlești. Pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local din comuna Titești au fost alocați aproximativ 4 milioane de lei, iar pentru comuna Orlești au fost alocate peste 16,5 milioane de lei în vederea extinderii sistemului de alimentare cu apă și canalizare. 

Prin alocarea acestor importante sume, locuitorii localităților menționate se vor putea bucura de utilitățile a căror realizare o așteptă de ani de zile, iar edilii își văd încununate eforturile de elaborare și susținere a proiectelor. Împreună cu ei, în acest efort, au lucrat conducerea Filialei PNL VÂLCEA și reprezentanții liberali ai cetățenilor la nivel central și județean.

Ca președinte al liberalilor vâlceni, vreau să-i asigur pe toți primarii și consilierii noștri locali și județeni de tot sprijinul meu în realizarea proiectelor propuse de ei pentru creșterea nivelului de viață al concetățenilor noștri! 

Președinte PNL Vâlcea, deputat Cristian Buican

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *