O mulțime de evenimente dintre cele mai diverse au fost pregătite de Primăria Râmnicului și de partenerii săi cu ocazia Zilei Copilului

457 0

Primăria Municipiului și partenerii săi tradiționali au pregătit un ansamblu consistent de evenimente dedicate Zilei Copilului, în diverse locuri și cu tematici diferite astfel încât să satisfacă toate gusturile celor mai mici cetățeni ai Râmnicului.

Manifestările zilei de 1 iunie vor debuta la Grădina Zoologică la ora 10.00 cu spectacolul de teatru de păpuși “Greierașul cântăreț” oferit de Teatrul Municipal “Ariel”; intrarea la Zoo Ostroveni este liberă pentru copii.

Tot de la ora 10.00, în Parcul Zăvoi, se va da startul Concursului de ciclism WOLF BIKE LYKAIOS, ediția a IX-a destinat copiilor cu vârsta de până la 10 ani, un eveniment realizat de Clubul Sportiv de Tineret Lykaios. Lacul din Parcul Zăvoi va găzdui de la ora 11.15 Concursul Județean de Navomodele “Cupa Alutus” organizat de Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea, competiție ce va fi urmată la ora 12.00, pe esplanada Teatrului Municipal ”Ariel”, de piesa de teatru “Cei 3 purceluși”.

Un alt punct de interes pentru copii de ziua lor este în Parcul Mircea cel Bătrân, unde la ora 9.00 se va desfășura Concursul Județean de Automodele “Cupa Alutus”, un eveniment realizat de Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea, iar de la ora 15.00, Clubul Leo Cozia îi invită pe cei mici la complexul de manifestări “Un zâmbet dulce de 1 iunie”: picturi pe față, dansuri și jocuri interactive, vânătoare de dulciuri etc.

În a doua parte a Zilei Copilului, la Arenele ”Traian” se vor derula mai multe evenimente după următorul program:

  • ora 17.30 – Ceremonia de premiere a câștigătorilor Concursului de Pictură “Râmnicul meu”, un eveniment realizat în parteneriat de U.A.P Râmnicu Vâlcea, Rotary Club și Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea
  • ora 18.10 – Momente muzicale oferite de Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea – Cozia cu sprijinul Bellmusic Atelier, clasa de canto prof. Robert Pâlșu
  • ora 18.30 – Povestea muzicală “Petrică și lupul”, moment susținut de Trupa de Teatru Happy Place și Filarmonica “Ion Dumitrescu”
  • ora 19.10 – Magic Show susținut de Magicianul Robert Tudor

Prezentatorul spectacolului va fi Mihaela Mihai. Intrarea în Arenele ”Traian” este liberă, copiii participanți vor primi 500 de baloane colorate, iar pe parcursul a două ore, la dispoziția lor va sta, în mod gratuit, o cabină fotografică.

Biroul de Presă

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *