ORGANIZATIA MUNICIPALA P.N.L. RM. VÂLCEA

195 0

COMUNICAT DE PRESĂ

Solicitarea mea cu privire la înființarea unei piețe volante țărănești a primit răspuns!

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați sprijinit această inițiativă, colegilor mei consilieri care întotdeauna răspund pozitiv la inițiativele mele dar și primarilor din localitățile limitrofe care au fost un real sprijin în tot acest timp furnizându-mi producătorii din localitățile lor și nu în ultimul rând, aparatului primăriei pentru promptitudinea cu care au răspuns.

Nevoia înființării acestei piețe este de necontestat și asta o recunoaște toată lumea. Răspunsul domnului primar arată că acest proiect trebuie să se implementeze, cât mai repede.

O dezbatere interesantă este locația – eu am propus parcarea și împrejurimile sălii sportului Traian, pentru a eficientiza costurile și pentru a fi ușor și rapid de organizat însă ei au hotărât că această parcare să fie în exclusivitate destinată sălii de sport.

Vin la dumneavoastră , locuitori ai acestui oraș, să vă rog să faceți propuneri cu privire la variante de locații, pe care ulterior le voi transmite mai departe la primărie. Îi aștept și pe dânșii cu propunerile lor pentru ca acest proiect să poată fi aplicat și să devină realitate.

Cu profesionalism, răbdare si implicarea tuturor se pot face multe pentru Urbea noastră! E un început mic dar sigur pentru a dezvolta orașul nostru având ca principal scop promovarea producătorilor locali.

Doamne ajută!

CONSILIER LOCAL CEZAR-FLORIN BULACU

Articole asemănătoare

Miercuri, 01 februarie 2023, activitatea parlamentară a fost reluată printr-o nouă sesiune ordinară

Postat de - 1 februarie, 2023 0
FacebookTwitter   Î𝐧 ș𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐚 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐞𝐧 𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞𝐢 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐞ș𝐢 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐢 𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭. 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐢 𝐬-𝐚𝐮 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐭 î𝐧 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *