ORGANIZATIA MUNICIPALA P.N.L. RM. VÂLCEA

350 0

COMUNICAT DE PRESĂ

Solicitarea mea cu privire la înființarea unei piețe volante țărănești a primit răspuns!

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați sprijinit această inițiativă, colegilor mei consilieri care întotdeauna răspund pozitiv la inițiativele mele dar și primarilor din localitățile limitrofe care au fost un real sprijin în tot acest timp furnizându-mi producătorii din localitățile lor și nu în ultimul rând, aparatului primăriei pentru promptitudinea cu care au răspuns.

Nevoia înființării acestei piețe este de necontestat și asta o recunoaște toată lumea. Răspunsul domnului primar arată că acest proiect trebuie să se implementeze, cât mai repede.

O dezbatere interesantă este locația – eu am propus parcarea și împrejurimile sălii sportului Traian, pentru a eficientiza costurile și pentru a fi ușor și rapid de organizat însă ei au hotărât că această parcare să fie în exclusivitate destinată sălii de sport.

Vin la dumneavoastră , locuitori ai acestui oraș, să vă rog să faceți propuneri cu privire la variante de locații, pe care ulterior le voi transmite mai departe la primărie. Îi aștept și pe dânșii cu propunerile lor pentru ca acest proiect să poată fi aplicat și să devină realitate.

Cu profesionalism, răbdare si implicarea tuturor se pot face multe pentru Urbea noastră! E un început mic dar sigur pentru a dezvolta orașul nostru având ca principal scop promovarea producătorilor locali.

Doamne ajută!

CONSILIER LOCAL CEZAR-FLORIN BULACU

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *