Am votat pentru înființarea Departamentului pentru Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană

454 0
🇹🇩🇲🇩🇪🇺 Am votat pentru înființarea Departamentului pentru Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, instituție ce va acorda asistență tehnică autorităților din Republica Moldova în vederea susținerii în procesul de aderare la UE. Demersul României este important în contextul agresiunii Rusiei asupra Ucrainei, dar și amenințării constante exercitate asupra Moldovei.
🇹🇩🇲🇩🇪🇺 Departamentul va funcționa în subordinea Parlamentului și îi va fi alocat un spaţiu pentru desfăşurarea activităţii la nivelul clădirii Palatului Parlamentului. Departamentul pentru Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană îşi va înceta activitatea în termen de 30 de zile de la momentul încheierii negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.
🇹🇩🇲🇩🇪🇺 Moldova are în România cel mai puternic susținător.Fără sprijinul oferit de România (financiar, energetic etc.), drumul pro-european pe care a pornit Republica Moldova ar fi fost mult încetinit. Sprijinim prin orice mijloace parcursul Moldovei în procesul ei de aderare la Uniunea Europeană în vederea îmbunătățirii calității vieții cetățenilor și alinerea la standarde europene.
📝📝 Detaliile proiectului pot fi citite pe link-ul de mai jos, cu mențiunea că votul final va fi dat la Camera Deputaților:
👇👇👇👇

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *