Dispensar nou în Mihaești

508 0

În comuna Mihăeşti a fost construit de la zero unul dintre cele mai moderne dispensare din judeţ, a precizat primarul Constantin Bărzăgeanu.

Clădirea a fost ridicată de la zero. Este amenajată în centrul comunei, are un regim de înălţime P+1, iar suprafaţa construcţiei este de 600 de metri pătraţi, aici urmând să fie amenajate cabinete medicale pentru medicii de familie, camere de tratament şi cabinete stomatologice. Acestea vor fi dotate cu aparatură de ultimă generaţie. Noul dispensar medical este realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spaţii de depozitare, sterilizare, zone de triere şi recoltare.

Lucrările la noua construcţie sunt realizate în procent de 90%. Acum se lucrează la interior, iar licitaţia pentru dotarea dispensarului s-a finalizat. Mai sunt de efectuat lucrări în exterior, şi anume de pus pavele, de montat gradul şi de amenajat parcarea exterioară.

Investiţia face parte din programul privind îmbunătăţirea serviciilor medicale, cu impact asupra stării de sănătate a populaţiei și  aceasta s-a ridicat la valoarea de 3 milioane de lei.

În curând, oamenii vor putea fi trataţi în noul centru medical. Cetățenii comunei vor putea să își facă anumite investigații medicale chiar la dispensarul din Mihăești. Este un proiect aşteptat de întreaga comunitate.

Realizarea dispensarului medical va duce la îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor şi va creşte calitatea şi accesibilitatea la serviciile medicale.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *