Comuna Bujoreni se află într-un amplu proces de dezvoltare, datorită implicării actualei administrații locale conduse de liberalul Gheorghe Gîngu, care valorifică fiecare oportunitate de finanțare oferită atât de Guvern, cât și de Uniunea Europeană

753 0
Pentru a continua atragerea fondurilor europene, administrația pregătește mai multe proiecte care vizează modernizarea drumurilor de interes local. În acest scop, primarul va depune la AFIR un proiect în valoare de 1 milion de euro pentru modernizarea a 4 kilometri de drumuri.
De asemenea, drumurile de interes local din comuna Bujoreni vor fi modernizate și prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny.” Comuna Bujoreni a primit deja suma de 20 de milioane de lei pentru proiectul de modernizare a drumurilor pe o lungime de 20 de kilometri și construirea de poduri peste pârâul Muereasca și peste pârâul Vale Bujorencii.
Primarul a menționat că modernizarea drumurilor locale este o prioritate importantă pentru comunitate și înțelege că starea actuală a acestora nu este cea mai bună. El îi îndeamnă pe cetățeni să aibă încredere și răbdare, deoarece intenționează să realizeze acest obiectiv de investiții cu cea mai mare atenție. În plus față de asfaltare, se vor efectua lucrări de infrastructură subterană pentru a îngropa utilitățile conform standardelor:
💯„Prin proiectul depus la AFIR, se vor asfalta 4 kilometri de drumuri locale, iar prin PNI Anghel Saligny, încă 20 de kilometri. Am susținut mereu că modernizarea drumurilor de interes local este o prioritate. Înțeleg că starea lor nu este cea mai bună, iar mulți cetățeni așteaptă cu nerăbdare acest proiect. Le cer să aibă încredere și puțină răbdare, deoarece doresc ca acest obiectiv de investiții să fie realizat cu cea mai mare atenție. În plus față de asfaltare, vom realiza și lucrări de subterane, astfel încât toate utilitățile să fie îngropate, conform standardelor. Vreau să asigur cetățenii că voi continua să muncesc alături de echipa Primăriei Bujoreni pentru a atrage mai multe fonduri în comunitate și pentru a implementa proiecte esențiale ce vor îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor noștri”, a punctat Gheorghe Gîngu, primarul comunei Bujoreni.💯

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *