Sunt gata de Halloween! Campionii de la tenis de masă s-au întrecut în cioplit dovleci!

267 0

Bernadette Szocs și Andreea Dragoman au făcut pereche și și-au provocat colegii, pe Andrei Istrate și Darius Movileanu, la un concurs inedit! Înainte de Halloween, cei 4 sportivi au lăsat paletele de joc și s-au apucat să decoreze dovlecii, simbolurile sărbătorii americane.  

Sportivii din loturile  naționale de tenis de masă ale României au arătat că știu să mânuiască și cuțitele și markerele, nu doar paletele de joc.

Înainte de Halloween, Bernadette Szocs și Andreea Dragoman au făcut pereche întru-un concurs inedit, unde i-au avut adversari pe colegii lor de la Steaua și lotul de seniori, Andrei Istrate și Darius Movileanu.

Ei au avut de aranjat și decorat 2 dovleci.

„Noi, fetele, ne-am descurcat cel mai bine, ca de obicei, ne-a ieșit totul super bine și suntem mândre de noi. Dovleacul nostru merită nota 10 plus” – Bernadette Szocs, componentă a lotului național de tenis de masp al României. 

În timpul „operațiunii dovleacul”,  băieții au mai aruncat câte un ochi la ce făceau fetele.

. „Au încercat să se inspire de la noi, au vrut să ne murdprească dovleacul cu markerul. Eu cred că se vede cu ochiul liber care dintre cei 2 dovleci a ieșit mai bine” – Andreea Dragoman, componentă a lotului național de tenis de masă al României.  

Părerile băieților în ceea ce privește produsul final au fost împărțite.

„Cred că fetelor le-a ieșit mai bine, talentele noastre la cioplit nu sunt cele mai bune” – Andrei Istrate, component al lotului național de tenis de masă al României.  

„Ne-am descurcat mai bine decât ele. Ținând cont de faptul că nu am cioplit niciodată un dovleac, a fost distractiv, chiar ne-am simțit bine” – Darius Movileanu, component al lotului național de tenis de masă al României.  

În timpul cioplitului și desenatului, sportivele și-au împărțit sarcinile între ele.

Am spus de la început că eu voi desena și Andreea va decupa, pentru că mie îmi place să desenez și vreau să îmi arăt talentul”- Bernadette Szocs, componentă a lotului național de senioare de tenis de masă al României. 

La final, Bernie, amuzată, a tras și o concluzie în privința celor 2 dovleci decorați.

„Al băieților seamănă cu un monstru și al nostru cu o pițipoancă” – Bernadette Szocs, componentă a lotului național de tenis de masă al României.

Replica băieților nu s-a lăsat mult așteptată!

„Ideea era să arate ca un monstru că este Halloween și aceasta a fost tema noastră de când am început să decorăm dovleacul” – Darius Movileanu, component al lotului național de tenis de masă al României. 

Deși sunt tineri, sportivii de la tenis de masă spun că pe ei nu i-a prins febra sărbătorii de Halloween! Andrei Istrate e de părere că într-o singură țară din lume aceasta se sărbătorește cu adevărat.

„Știu că în Statele Unite această sărbătoare este foarte populară. Această sărbătoare este strict pentru Statele Unite al Americii. Acolo se simte cel mai bine. Ei sunt și cu dovleceii plini de bomboane și cu măști, cu tot tacâmul” – Andrei Istrate, component al lotului național de tenis de masă al României.

Dovleacul, legumă interzisă  

Chiar dacă sportivii nu sărbătoresc Halloween-ul, 3 dintre ei spun că nu se dau la o parte atunci când vine vorba să mănânce un preparat pe bază de dovleac.

„Mie îmi place foarte mult, îmi fac și la cuptor” – Bernadette Szocs, componentă a lotului național de tenis de masă al României.  

„Din când în când și eu mai mănânc, câte o porție de plăcintă atunci când am ocazia” – Darius Movileanu, component al lotului național de tenis de masă al României.  

În schimb, Andrei Istrate nu vrea să audă de el!

„Eu spun un nu categoric! Cine mă cunoaște știe că pentru mine legumele nu există! Nu mănânc deloc. Eu sunt înnebunit după dulciuri și îmi place și carnea” -Andrei Istrate, component al lotului național de tenis de masă al României.

Au fost și speriați, dar și ei au făcut glume neplăcute  

Dintre cei 4 sportivi, Andreea Dragoman este cea care se sperie cel mai repede.

„Eu sincer, mă sperii foarte repede și acum dacă vine cineva în spatele meu, eu mă sperii. Sunt foarte multe momente în care m-am speriat. Dacă se ascunde cineva după colț acum, eu sunt gata. În momentele acelea am doua variante. Ori nu mai spun nimic, ori încep să țip” -Andreea Dragoman, componentă a lotului național de tenis de masă al României.

Andrei și Darius și-au adus aminte de două sperieturi pe care le-au tras în copilărie.

Eram mic, eram la tata în brațe și un vecin a venit și m-a speriat. A fost tare rău, îmi aduc aminte că am plâns câteva ore fără să mă opresc” – Andrei Istrate, component al lotului național de tenis de masă al României.  

„Eu cred că aveam 4 ani și eram la bunici, la țară. Și tata a intrat cu o mască pe față. M-am speriat foarte tare. Știu că după acel moment nu am mai vrut să văd acea mască„– Darius Movileanu, component al lotului național de tenis de masă al României.  

Sportivii recunosc că și ei fac glume apropiaților.

Mama e clienta mea, dar niciodată nu s-a supărat pe mine. Câte i-am mai făcut. Îmi aduc aminte că aruncam cu tot felul de insecte pe ea” – Andrei Istrate, component al lotului național de tenis de masă al României.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *