Scandal cu dosar penal între politicienii USR la Drăgășani

352 0

În data de 30 octombrie a avut loc o altercație la sediul USR din Drăgășani, în urma căreia a fost solicitată intervenția poliției prin apel la 112. Cei implicați ar fi fost președintele Constantin Floroiu și vicepreședintele Adrian Preda, alături de consilierul local Marian Roșca. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală.

Din declarația consilierului local Marian Roșca, altercația ar fi fost între acesta și ceilalți doi useriști. Tensiunile politice datează deja de ceva vreme la Drăgășani.

Scandalul mocnește de ceva vreme între Marian Roșca și Andrei Gheorghiu

Așa cum scandalul demonstrează, tensiunile sunt între Marian Roșca și cei doi politicieni susținuți de Andrei Gheorghiu, președintele USR Vâlcea și viceprimarul orașului Râmnicu Vâlcea. Ba chiar consilierul local Marian Roșca spunea despre Gheorghiu că este mincinos și sabotează activitatea USR Drăgășani, vorbind despre declarațiile liderului de partid la conferința de presă recent organizată de USR Vâlcea.

Așa cum Gheorghiu joacă în mai multe părți, la Consiliul Local cu Mircia Gutău, iar alături de membri naționali ai partidului promovează anti-penali sau anti-social-democrați, pare că și în filiala județeană are mai multe variante de „politică”.

sursa: impactreal.ro

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *