CJ Constanța: Proiectul privind construirea Spitalului de Pediatrie Mama și Copilul avansează

227 0

Președintele CJ Constanța anunță că proiectul privind construirea Spitalului de Pediatrie Mama și Copilul avansează și au fost luate decizii importante în acest sens.

,,Proiectul privind construirea Spitalului de Pediatrie Mama și Copilul avansează și au fost luate decizii importante în acest sens. Proiectarea și execuția de lucrări va fi realizată de operatorul economic Asocierea CONCELEX, conform Deciziei CNSC, emisă astăzi. Următorii pași prevăzuți în această procedură includ demersurile specifice de semnare a contractului. De asemenea, se va constitui garanția de bună execuție aferentă contractului, iar apoi va fi emis Ordinul de Începere pentru serviciile de proiectare (faza PT) și execuție.

Suntem dedicați continuării acestui proiect important care vizează îmbunătățirea infrastructurii medicale și serviciilor de sănătate în beneficiul locuitorilor județului nostru. Personal, voi urmări cu atenție implementarea acestui proiect și voi reveni, periodic cu actualizări privind evoluția sa.”, declară prședintele CJ Constanța, Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *