Am fost prezent astăzi la evenimentul organizat de Comitetul de Coordonare Locală al PNL Mihăești

274 0
ℹ️ Am fost prezent astăzi la evenimentul organizat de Comitetul de Coordonare Locală al PNL Mihăești unde domnul Cătălin Stănică a fost desemnat drept candidatul Partidului Naţional Liberal la primăria comunei Mihăeşti! Prin această desemnare, dăm un semnal clar că este momentul unei reîmprospătări a clasei politice actuale, iar domnul Stănică este un exemplu concret şi elocvent că noua generaţie de politicieni trebuie să vină şi să preia frâiele pentru a aduce o nouă viziune în localităţile din care fac parte.
ℹ️ Comunităţile locale au nevoie de oameni care să îi reprezinte cu adevărat, iar o mare parte din clasa politică actuală nu mai poate face acest lucru. Este momentul ca politicienii tineri, capabili şi dornici de a construi un viitor mai bun, să fie lăsaţi să îşi pună priceperea în slujba cetăţenilor, iar noi, cei din vechea generaţie, să facem un pas în spate!
🤝 Sunt convins că domnul Cătălin Stănică este cea mai bună alegere pentru funcţia de primar al comunei Mihăeşti şi că, odată ajuns în funcţie, va putea să facă performanţă pentru toţi locuitorii săi!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *