În cadrul Comitetului de Coordonare Locală al PNL Mateesti, domnul Cosmin Deaconu a fost desemnat drept candidat la primăria comunei Mateesti pentru alegerile locale din anul 2024

378 0
✅Evenimentul, la care au participat locuitori ai comunei #Mateesti, a fost marcat de prezența înalților reprezentanți ai PNL Vâlcea, doamna senator Claudia Mihaela Banu , domnul deputat Laurențiu Nicolae Cazan , doamna inspector scolar general Mihaela Andreianu, domnul primar Gheorghe Gingu, domnul primar Milorad Cumpanasoiu, domnul consilier judetean Fartat Ilie.
✅Prin această desemnare, dăm un semnal clar că este momentul unei reîmprospătări a clasei politice actuale, iar domnul Deaconu este un exemplu concret şi elocvent că noua generaţie de politicieni trebuie să vină şi să preia frâiele pentru a aduce o nouă viziune în localităţile din care fac parte.
✅Comunităţile locale au nevoie de oameni care să îi reprezinte cu adevărat, iar o mare parte din clasa politică actuală nu mai poate face acest lucru. Este momentul ca politicienii tineri, capabili şi dornici de a construi un viitor mai bun, să fie lăsaţi să îşi pună priceperea în slujba cetăţenilor.
✅Filiala PNL Vâlcea îşi afirmă susţinerea pentru domnul Cosmin Deaconu şi îi urează succes în viitoarea campanie electorală!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *