Pace vouă, nonconformiştilor (3)

357 0

Bună  ziua! Am fost întrebat în mai multe rânduri de persoane apropiate, dar mai ales de cunoştinţe ale subsemnatului dacă noncoformiştii (gândirea lor) sunt adversarii politici ai domnului Gutău M.?

NU, le-am răspuns. Nonconformiştii sunt persoanele care, deşi observă diferenţa dintre realitatea de pe teren, în exprimarea lor nu recunosc sub nicio formă acţiunile administraţiei din Primăria Rm.Vâlcea.

Nonconformiştii sunt deranjaţi de adrenalina, bunul simţ şi toleranţa primarului. Culmea ştiţi care este?! Gutău are comunicare, modestie şi eleganţă cu ei, trăsături care îi dau putere, precizie şi performanţă.

Mai sus am scris că ei nu recunosc acţiunile şi rezultatele administraţiei şi ştiţi de ce?! Pentru că s-au blazat…

Oricum, suntem în decembrie 2023 şi am putea să analizăm „STAREA MUNICIPIULUI”, iar nonconformiştii „starea TIMPULUI PIERDUT”…

Voi, nonconformiştilor, l-aţi hărţuit permanent pe primarul Gutău, începând cu lucrările din stradă: a înlocuit bordurile bune cu altele de calitate proastă, ş.a.. Pentru asta l-aţi propus la rubrica „Primar de vânzare”, pentru că este „fidel femeilor”; are vechime (66 de ani), iar la starea de sănătate l-aţi caricaturizat ca fiind „uzat” şi i-aţi transmis că este însurat „cu banii”.

Cititorilor, spuneţi şi dumneavoastră dacă aceste „mesaje” sunt în limita bunului simţ? Ele ar trebui cercetate penal, existând probe în mass media, ca orice infracţiune de hărţuire…Numai că acestea, chipurile, dumneavoastră le-aţi tratat ca pe o hărţuire „colegială” sau şi mai grav, aţi insinuat cu privire la o împărţeală de 50/50 „dar să nu vadă cineva”, la semnarea unui contract municipal.

Din caricaturi am observat lipsa cunoştinţelor dvs. de gramatică la compunerea unei fraze…

Va continua,

Ec. I.Stana

Articole asemănătoare

Falsa impresie

Postat de - 25 august, 2020 0
FacebookTwitterLa început a fost Cuvântul, iar acesta a aparținut în exclusivitate bărbatului – „Ce te-aș f.., păpușă”, apoi „Îți arăt…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *