Noi finanțări prin Programul „Anghel Saligny”

86 0
ℹ️ În data de 10 aprilie 2024, Ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, a semnat împreună cu edilii locali 39 de noi contracte de finanțare a unor proiecte de interes local: modernizarea de drumuri, extinderea rețelelor de apă și canalizare. Valoarea finanțărilor privind contractele este de aproximativ 400 de milioane de lei. Printre cei care au participat la evenimentul de semnare a documentelor de finanțare, a fost și primarul liberal Gheorghe Anghel al localității vâlcene Olanu.
ℹ️ Finanțarea primită de către comunitatea din Olanu este în valoare de 27 de milioane de lei, bani destinați pentru extinderea rețelei de apă și canalizare. Prin această deschidere de finanțare, cetățenii din Olanu se vor putea bucura de condiții de viață mai bune. Este un proiect important prin care va fi rezolvată definitiv problema cu apa, la fel și rețeaua de canalizare care va cuprinde toate zonele importante din comună.
✅ În calitatea mea de președinte al Filialei PNL Vâlcea și de parlamentar îi asigur pe aleșii noștri locali că, la fel ca până acum, vor găsi în mine un susținător neabătut al realizării proiectelor pe care le propun spre binele comunităților și cetățenilor pe care îi reprezint.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *